Upropastila sam savršenu priliku – Ispovesti
Ispovesti

Upropastila sam savršenu priliku

Upropastila sam savršenu priliku… On je sestrić mog muža i mnogo je mlađi od mene, ali izgleda mnogo zrelije i jako je privlačan. Ja sam mu ujna i po godinama mu mogu biti mama… imam 44 godine, ali ne znam zašto, prosto sam opčinjena njime.

Juče sam bila sama kod kuće i pozvala sam ga sa ciljem da “idem sa njim do kraja”. Bila sam sama, muž i sin na pecanju idealna prilika. Došao je brže nego sam mislila, kao da je znao šta mu se sprema, a onda sam ja iz nekog razloga izgubila hrabrost.

Gledala sam ga pored sebe, SAMI ja i on, krv mi je vrila podsvjesno znam da bi i on rado pristao, ali… neki đavo mi nije dozvolio, uplašila sam se da ne krene po zlu. Cijelu noć nisam zaspala, ko zna kada ću dočekati bolju priliku da ostanemo sami… da bar on pokaže neki jasan interes za mene, da mi da neki znak… Osjećam da i on mene želi… Ne znam šta da radim… kako da bezbolno i sigurno to odradim… POMOĆ!!!

BONUS ISPOVIJEST:

Moram spasiti svoga sina, ali kako… Moja snaja vara mog sina i cijeli grad o zna samo moj sin, KONJ to ne zna. Pokušavala sam ga urazumiti, otvoriti mu oči, ali on je slijep pored svega.

Juče dok je on bio na poslu ona je provela cijeli dan u spratu sa nekim, meni pred nosom, još se nakon svega pojavila bez srama preda mnom. Tada sam je od bijesa ošamarila, a ona je nakon toga samo rekla “HVALA DRAGA SVEKRVO… Znači da sve ovo što ti radim ima efekta… LUDIŠ!”

Kao neki đavo je, ni na koji način je ne mogu povrijediti, a što sam gora prema njoj ona je sve ponosnija na sebe i sve sretnije, kao da joj je cilj da me otalno izludi, što mi je na kraju krajeva i rekla. Stvarno ne znam šta da radim da spasim mog sina, a i sebe… stvarno ću da poludim

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt