Redovno se čujem sa njim, ali ne mogu se još odlučiti – Ispovesti
Ispovesti

Redovno se čujem sa njim, ali ne mogu se još odlučiti

Redovno se čujem sa njim, ali ne mogu se još odlučiti… Njemu je 57, a meni 23 godine. Nisam nikad si mislila da će čovjek u kojeg sam trenutno zaljubljena biti toliko stariji od mene.

Znači izabrala sam ga zbog osobnosti. Ne zato što ima novaca i to što mi može pružiti sigurnost ili putovanja. Da putujemo i lijepo nam je, ali da i nema novaca svejedno bih ga voljela. On još uvijek živi sa ženom i djetetom, ali rekao mi je da je spreman se odreći njih radi mene. Već mjesecima razmišljam što da mu odgovorim jer ne znam da li sam spremna za taj novi korak. Ja živim sa roditeljima.

Njima naravno nisam ništa rekla, za to samo zna jedna moja frendica. Od nje imam potporu. Sve sam joj ispričala i kaže ako je ljubav da trebam biti s njim. Što bi mi samo rekli moji na to. Poludili bi sigurno. Nisu baš otvoreni za takve stvari. Dobro ih poznajem tako da bi sigurno teško podnjeli tu moju ljubav. Volim ga jako. Stalno se čujemo i vidimo.

BONUS ISPOVIJEST:

Upropastila sam savršenu priliku… On je sestrić mog muža i mnogo je mlađi od mene, ali izgleda mnogo zrelije i jako je privlačan. Ja sam mu ujna i po godinama mu mogu biti mama… imam 44 godine, ali ne znam zašto, prosto sam opčinjena njime.

Juče sam bila sama kod kuće i pozvala sam ga sa ciljem da “idem sa njim do kraja”. Bila sam sama, muž i sin na pecanju idealna prilika. Došao je brže nego sam mislila, kao da je znao šta mu se sprema, a onda sam ja iz nekog razloga izgubila hrabrost.

Gledala sam ga pored sebe, SAMI ja i on, krv mi je vrila podsvjesno znam da bi i on rado pristao, ali… neki đavo mi nije dozvolio, uplašila sam se da ne krene po zlu. Cijelu noć nisam zaspala, ko zna kada ću dočekati bolju priliku da ostanemo sami… da bar on pokaže neki jasan interes za mene, da mi da neki znak… Osjećam da i on mene želi… Ne znam šta da radim… kako da bezbolno i sigurno to odradim… POMOĆ!!!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt