Ne želim biti robinja – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Ne želim biti robinja

Baš me je odlučio izjebati, pomislih u sebi, i istog trena odlučih da ga prekinem u toj namjeri. Obuhvatih ga nogama čvrsto oko struka, obgrlih ga oko vrata i čvrsto se nabih na njegovu batinu. Nabijala sam mu se polako na kurac, a on je svojim snažnim rukama držao moju guzu i strasno me ljubio. Puteno sam se predavala tom užitku, a strast je odvraćala pažnju, čas na njegov kurac i užitak koji on pruža, čas na igru jezika, da bi me napokon izgubljenu između ta dva podražaja dovela do prvog vrhunca. U grču ga zagrlih, obuhvatih ga još jače nogama i ljubeći ga po vratu oćutih zadnje impulse snažnog orgazma. Pustio me da se odmorim, trenutak dva, u njegovom čvrstom zagrljaju, još uvijek nabijena na njegov uporni kurac.

Meni je seks poput plesa – ako imaš dobrog partnera, koji zna plesati, trebaš ga samo pratiti, a to je lako. Tako je on mene sada, držeći mi ruku na struku postavio tako da sam stajala ispred stola, podupirući se rukama da bi mi stražnjica bila isprčena van, a time i moja rupica dostupna za novi ulazak.

– Kako je velik – pomislih dok je on štimao kitu u moju guzu. Jedini s kojim sam se dosad ševila u stražnjoj rupici bio je moj pretprošli dečko, ali on je imao mali kurac i sve je išlo glatko.

I, priznajem, uhvatio me lagani strah od boli za koju sam mislila da mi može nanijeti batina mog novog ljubavnika i upropastiti užitak. Osjetih kako njegov glavić lagano prelazi onaj otpor koji je pružao moj šupak, kako se lagano, ali sigurno ušetava. Razrađivao je moju rupicu, nabijajući mi ustreptali buzdovan i vadeći ga ponovno van. Zanimalo me je koliko ta batina uistinu može ući u mene, pa sam se stala sama nabijati, sve dok nisam osetila kako njegova topla jaja udaraju o moj klitoris.

– Ooooo, Bože – pomislih u sebi, dok me je nosila neverovatna količina novodoživljene strasti.

Uhvatio me za levi kuk, a drugom rukom spretnim prstima izluđivao je moj klitoris. Stenjao je od užitka nabijajući se sve žešće u mene, sve dok me nije ispunio svojim ljubavnim sokovima…

I dok smo nakon ove premijerne jebačine sjedili zavaljeni u kožnim foteljama njegove direktorske kancelarije, razgovarajući nonšalatno o njegovom venčanju, kreditima i firmi, moje misli su razrađivale vječno pitanje nevinosti. Je li moja nevinost oduzeta krastavcem, prvim spolnim činom s mojom prvom ljubavi ili možda ipak tek ovim praiskonskim predavanjem potpunom neznancu?

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt