Ne želim biti robinja – Ispovesti
Ispovesti

Ne želim biti robinja

Ne želim biti robinja… Svekrva me mrzi… Udala sam se prije 10 dana i sada mi je to sasvim jasno. Danas mi je rekla, dok smo bile same u sobi da je za mene bolje da ne ostajem trudna i da ne rađam djecu jer za mene nema mjesta u njenoj kući i da ću vrlo brzo da pakujem kofere.

To mi je rekla zbog toga što sam joj proturiječila, odnosno što nisam željela da sa njom idem njenim prijateljicama… konkretno što sam odbila da se družim sa njom, da njoj i njenim prijateljicama pravim kafe i “igram” oko njih.

Vrijeme kada su snahe bile robinje svakrva je davno prošlo… barem za mene, a ako to znači i razvod braka, neka… spremna sam i na to. Nije jedini i zadnji muškarac na ovom svijetu. Ako bude želio živjeti sa mamom, neka živi… Samo želim svim djevojkama poručiti da ni po koju cijenu i ni zbog čega ne dozvole da budu, slobodno ću reći robinje svekrva.

BONUS ISPOVIJEST:

Zanimalo me je koliko ta batina uistinu može ući u mene, pa sam se stala sama nabijati, sve dok ga nisam osetila…

Gledala sam u ogromnu mesnatu batinu koja je stajala ravno pred ulazom u moju ustreptalu mačkicu, pa potom u željne oči neznanca koji je lijevom rukom, upravo polizanim prstima, razmicao moje već vlažne usmine, spremajući se da desnom rukom upravo ušije svog debelog macana. Znala sam, još jutros dok sam se oblačila za posao, da ću danas doći do ovoga. Ovaj čin je bio za nas gotovo neizbježan, jer iako smo se znali samo “iz prolaza” i iako se sva naša komunikacija uglavnom odnosila na posao, s malim odmacima prema flertu, postojala je među nama ona treptava iskra strasti. Ono nešto što je budilo životinjski nagon za parenjem.

Sedila sam na uredskom stolu njegove kancelarije i gledala čvrsto uzdignutu batinu razrogačenim očima. Njegov kurac me sada oblikom i veličinom podsećao na moj prvi krastavac kojeg sam si prije petnaestak godina – u jednoj od onih vrućih noći kad tek procvalo telo spozna strast, kad su svi moji vršnjaci isključivo mahnito masturbirali – zabila u svoju malu pohotnicu i tako joj oduzela nevinost.

Kružio je svojim velikim glavićem dotičući obje rupice i prostor oko njih, pažljivo gurajući ga malo u jednu, malo u drugu, da provjeri gdje mu je prolaz slobodan, te se napokon odluči da mi ga smjesti u pičku koja ga je željno iščekivala. I dok je polagano zabijao svoju batinu, moje je tijelo ispunjavala nevjerovatna toplina i želja da ga primim, pa sam se laganim kretnjama kukovima nabila na njegov kurac. Volim to ispunjenje koje daruje veliki kurac, volim kad me ševi tako snažno da ostanem bez daha, da ne mogu disati. On me je sada tako ševio, držeći me za kukove, blokirajući jakim stiskom svaki pokret moga tijela. Nabijao se strastveno u mene, do kraja, jaja su žestoko udarala u moju guzu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt