PROBAO SAM DVE MATORKINJE: Gutale su ga zajedno, a onda su počele da mešaju – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

PROBAO SAM DVE MATORKINJE: Gutale su ga zajedno, a onda su počele da mešaju

– Liži, liži!

Osetio sam da ću svršiti, ali ništa nisam mogao da kažem, već sam mumljao jer mi je njena pička na ustima. Počeo sam da svršavam u Ivanu, ustala je sa kurca, raširila noge i vadili spermu iz pičke, a zatim je lagano sa prstiju počela da liže spermu. Naaravno, podelila je i sa svojom prijateljicom. Obe su uživale u spermi. Digle su se iz kreveta, uhvatile me za ruku, a Marija se naslonila na krevet onako nagužena.

Htela je zguza u pičku, Ivana me je držala i grebala po grudima a ja sam onako balav kurac i lepljiv od sperme naciljao Marijinu pičku i počeo da je jebem. Ivana mi nije dala da se pridžavam za Marijinu guzu. Držala mi je ruke iza mojih leđa i udarala me da je jebem jače i jače.

Marija je guzom se sve jače i jače nabijala govorila a onda je ona počela da svršava. Kurac mi je ispao nakon što je ona svršila. Ubrzo ga je Ivana vratila u njenu pičku. Pod je bio sav mokar a iz pičke se cedilo i dalje a onda i ja sam počeo da svršavam. Zatvorio sam oči i uživao dok sam svršavao u pičku. Izvadio sam ga a sperma se cedila iz pičke. Marija je bila sva zadihana, a i ja.

Okrenula se i pokupila spermu sa kurca i oblizala ga. Dok je Marija meni oblizala spermu sa kurca Ivana je prišla i pokupila spermu iz njene pičke dok se cedila.

Sat vremena je prošlo, 200 evra su dobile, a ja sam se obukao i krenuo prema vratima. Pitale su me da ostanem još malo i ja sam ostao. One su se skinule, raširile noge i legle jedna do druge a ja sam ih naizmenično jebao. Malo Mariju, malo Ivanu, i svršio još jedanput. Ovaj put, po drugi put, u Ivanu i krenuo kući sa osmehom što sam prvi put probao staru pičku.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt