PROBAO SAM DVE MATORKINJE: Gutale su ga zajedno, a onda su počele da mešaju – Ispovesti
Ispovesti

PROBAO SAM DVE MATORKINJE: Gutale su ga zajedno, a onda su počele da mešaju

Oduvek sam hteo da jebem stare tete koje vole mlađe dečake i koje vole da uče mlađe dečke. Surfavao sam po internetu i naleteo na dve stare pičke. Jedna je imala 52 godine a druga 48. Palile su me jako na slici, izdrkao sam ga taj dan tri puta gledajući njihove slike. Izgledale su jako atraktivno u nekim crnim mini suknjicama uskim, guza im je bila savršena u tome, baš lep oblik u tako uskom miniću. Sise su im bile velike i jedva su stale u grudnjak.

I tako sam odlučio da ih nazovem, jedna od njih se javila bila je jako ljubazna i sve smo se več dogovorili 200 eura sat vremena, sutra se nalazimo u jednom hotelu.

Sutradan sam došao u taj hotel i pokucao na vrata sobe broj 110 koja mi je ona rekla. Malo me hvatala trema kada sam pokucao na ta vrata a onda čujem nečije korake iza vrata, čujem lupkanje štikla kako dolazi prema vratima. Vrata su polako počela da se otvaraju. Video sam baš onakvu pičku sa slike, nasmešila se.

– Dobar dan, ajde uđi – pozvala me je.

Ja sam onako stajao u pozitivnom šoku a zatim je odmerio od glave do pete. Ušao sam bez reči dok je druga teta sedela na krevetu prekrštenih nogu. Mazila je sebe po nozi i gledala me onako onim droljastim očima. Seo sam do nje a druga je odmah sela do mene. Malo smo pričali i rekao sam im kroz priču da mi je želja oduvek bila da jebem starije tete.

– Želja ti se ispunjenila – odgovorile su uglas.

Zvale su se Marija i Ivana. Ivana sa moje leve strane je počela da me mazi po nozi dok druga s moje desne strane Marija počela lagano da me dodiruje usnama i mazi jednom rukom po grudima. Kurac mi je već bio dignut što su odmaha primetila Ivana. Kleknula je ispred mene, skinula mi pantalone i bokserice onako bezobrazno i počela da mi liže jaja i puši kurac. Stisnuo sam oči i uživao. Ubrzo, njena koleginica spušta glavu i počinju obe naizmjenično da ga puše.

Ivana ga je želela onakog tvrdog u sebi. Sela je na mene, stavila moj kurac u njenu pičku vlažnu i počela da skače. Bila mi je okrenuta leđima. Velikom guzom je dobro udarala, druga je odmah sela na moje lice i trljala pičku.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt