ISPOVEST: "Došao sam komšinici da cepam drva, ali sam iscepao njenu pohotnicu" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Došao sam komšinici da cepam drva, ali sam iscepao njenu pohotnicu”

Tokom leta sam se uglavnom odmarao kod kuće, ne radeći gotovo ništa. Ali ovu nedelju sam morao da odem kod bake da slažem drva. Počeli smo da ih slažemo u 8 i relativno smo brzo zavrsili. Primetio sam da sa balkona gleda žena u kasnim tridesetima. Bila je to komšinica moje bake. Kada sam se penjao do bake naletio sam na nju. Zamolila me je da bili mogao doći popodne oko 5 da pomognem i njoj u slaganju drva, kako joj je muž poslovno odsutan. Prihvatio sam jer mi je trebalo novaca za upis na faks.

Kada sam došao do zgrade u 5 video sam da su već obavili pola posla pa sam im se i pridružio. Kada smo završili pozvala me je gore rekavši da nešto pojedem i očekivajući novac. Čekao sam u dnevnoj sobi. Ona je ušla nakon pet minuta potpuno drugačije obučena. Bila je samo u tangicama i u vručem crvenom kostimu u kojem su do izražaja dolazile njene lepe, osrednje sise. Došla je do mene te je rekla:

– Nisam ništa spremila za jelo, ali možeš da probaš moje grudi i mačkicu.

Ostao sam skamenjen, jedino sam osetio kako mi se kurac naglo povečava i ukrućuje. Pošto sam sedeo tamo u šoku, ona je svojom rukom uhvatila moj kurac kroz pantalone i rekla:

– Ajde mali, nemoj da se bojiš. Vidim da bi i ti želeo ovo koliko i ja.

Počela je da ih miluje, a svoje grudi mi je zabijala pred oči. Jednostavno nisam mogao da gledam i morao sam da ih uhvatim. Svukao sam joj deo do grudnjaka, uhvatio joj obe sise i počeo da ih ljubim i cuclam. Dok sam joj se igrao s bradavicama, uspela je mi izvadi kurac iz gaća, pa je počela polako da ga drka. Odmakla se od mene, klekla je i počela da ga puši. U životu nisam doživeo tako super osećaj. Dok ga je duboko zabijala u grlo i jednom rukom ga trljala, drugom mi je masirala jaja. Strašno brzo sam svršio na što se ona osmehnula, sa ustima punim sperme. Svukao sam joj gaćice i polako počeo da joj gladim pičkicu.

Zabio sam joj jezik unutra kako bi je što više navlažio. Uz to, počeo sam da joj guram dva prsta u guzu. Odjednom je počela ponovo da gaa drka, dok opet nije narastao, a onda se namestila u doggy poziciju i samo čekala da ga zabijem. Kurac sam joj naslonio taman uz njenu mačkicu koja je bila dosta vlažna. Polako sam ga stavio unutra. U početku nije stenjala, ali što sam joj ga brže i dublje zabijao bila je sve glasnija. Kako sam svršio malopre mogao sam duže da je jebem, što joj je odgovaralo, jer je svršila dva puta. Kada sam osetio da ću svršiti, osetio sam neku želju da joj svršim unutra ma šta god ona rekla, tako da sam je uhvatio za kukove i zabio ga do kraja i napunio je unutra.

Izvadio sam ga, dok je iz nje curelo, ona se nasmešila. Legla je na leđa i zamolila me da joj ga prvo polako stavim u guzu, pa onda da ga počnem jače zabijati. Polako sam ga stavio kraj ulaza u guzu i počeo ga trljati uz nju. Onda sam joj polako stavio glavić unutra te sam ga polako stavljao unutra pa napolje. Kada sam oetio da se dovoljno raširio, počeo sam ga gurati sve dublje i dublje sve dok nije ušao dokle je mogao. Polako sam ga vadio i vraćao unutra, ali sam postepeno zabijao sve brže i brže. Dok sam joj ga zabijao stenjala je od užitka i rekla mi je da bi volela da joj svršim na stomak.

Kada sam osetio da ću svršiti brzo sam ga izvadio i izlio je se po njenom stomaku. Bila je sva uzdihana, prstima je uzimala spermu sa svog stomaka i stavljala je u usta dok je mrmljala zadovoljno. Dodala je:

– Dođi sutra u isto vreme, da ponovimo to.

To je bilo pre mesec dana i još se povremeno viđamo.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt