TAKO MLAD A TAKO OBDAREN: "Daj ga teti Daci da ga celog usisam"! – Ispovesti
Ispovesti

TAKO MLAD A TAKO OBDAREN: “Daj ga teti Daci da ga celog usisam”!

U svojoj 18. godini prvi put sam spoznao šta to znači seks. Sećam se kao da je to juče bilo. Moja komšinica Dragica ali mi smo je svi zvali Daca iz milošte, ščepala me je jednog letnjeg popodneva pravo sa ulice dok sam se vraćao iz škole koju sam pohađao u Loznici. Ne kaže se džabe mladost je lepa sama po sebi. Nije da se hvalim, ali sam zaista bio mlad, lep i zgodan. Koliko se sećam na sebi sam tada imao samo atlet majicu sa nekim divnim natpisom NO SMOKING.

To sam dobio od tetke iz Nemačke baš za 18. rođendan. A dole sam imao fine tanke pamučne bermude koje su bile toliko tanke da se kroz njih se moglo lepo naslutiti i veličina i debljina, pa čak i on koju stranu se prostirala moja kurčina koja je istini za volju jos u mojoj sedamnaestoj godini bila dugačka oko 20 santimetra. I kao što rekoh vraćajući se iz škole ni sanjati nisam mogao da ću tada moj često drkani kurac ugurati u vrelinu prave pravcate slatke i vrele pičkice.

Ali, Daca je baš bila iskusna. Imala je svojih trideset godina, ali je bila devojka i nije se udavala. Bila je to divna crnka, duge crne kose i crnih očiju kao dve žiške. Sve sam to samo kradom do tog dana naslućivao, a bogami, više puta sam i drkao gledajući Dacu u obližnjem kutku komšijskog prozora. Da, tog letnjeg junskog dana, negde pred kraj školske godine, vraćajući se iz škole, ušao sam u zgradu u kojoj sam stanovao i krenuo uz stepenice. Iznenada u hodniku se začulo zapomaganje:

– Komšija. Pomozite mi, nezgodno sam stala i uganula sam nogu.

Ubedljivo je isprod svojih vrata zapomagala Daca. Toliko je to ubedljivo pričala, da je i sama poverovala da jo to istina, iako sam kasnije doznao da je to bila samo taktička varka kako bi me dobila u njenom stanu pošto je tog dana bila sama u stanu, a prohtevi su joj bili za jednom partijom dobrog seksa sa mladom piletinom naravno. Pomogao sam joj da uđe u stan i maltene odneo je do kreveta. Umalo se nisam onesvestio od prizora koji sam ugledao. Moja komšinica je bila u providnoj kućnoj haljini. Naravno ponudu sa sokom i kafom nisam odbio, naravno, i sam sam želeo gledati to predivno golo telo na kom se lepršala providna kućna naljina.

Mladost, kao mladost. Bilo mi je dovoljno da mi krv izvri pa pa da se moja kurčina nadigne do to more da se toliko ukazivala kroz tanke pamučne bermude kao da sam u gaće stavio najveći klip kukuruza. Sve je to Daca s pažnjom posmatrala i pratila, ali se pravila kao da ništa ne vidi dok dobro ne ispita teren, da li sam spreman za žestok seks ili ne. Doduše, iskreno rečeno, meni je tada bio prvi put magične jebačine mada sam imao prilike čuti da se Daca jebala ko luda, što se na kraju ispostavilo da je tako. Sise su joj bile veličine poveće šake, proplanule od sunca sa nabreklim bradavicama.

Sve je to još više povećavalo moje uzbuđenje što se vidno odražavalo na muški ponos koji je želeo probušiti pantalone. U stvari, da budem do kraja iskren prema sebi, a i prema ostalim čitaocima, kao i ostali moji vršnjaci u nedostatku prave pičke drkao sam često gledajući porno klipove na internetu. Prosipao sam šeme na nepoznatim lepoticana. Činilo mi se da će mi se jaja raspasti koliko su natekla od sperme, iako sam samo pre dva dana svršio gledajući pornić ni manje ni više već tri puta.

U tom trenutku Daca je shvatila da nema više vremena za čekanje. Skinula je sa sebe providnu kućnu haljinu. Potom je u dva pokreta sa mene bacila majicu i bermude. Dakle, za par sekundi i ja i Daca smo ostali kao od majke rođeni, goli, golcijati. Jasno je bacila pogled prema mome međunožju i uzviknula sa čuđenjem:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt