MENI SU TREBALA MLADA TELA: Klinci su me rasturali, a muž je hrkao – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

MENI SU TREBALA MLADA TELA: Klinci su me rasturali, a muž je hrkao

Pokušala sam da ga odgurnem, međutim moje telo nije slušalo, a njegov stisak se pojačavao i shvatila sam da se prepuštam tom mladom vižljavom dečaku koji mi je svukao majicu i usnama i jezikom moje grudi doveo do čvrstih lopti i užarenih bradavica. Nisam ni bila svesna da mi je ruka trljala njegovo međunožje, dok je svlačio majicu sa svog mladog mišićavog i vitkog tela. Poželela sam da me ima i da što pre uđe u mene dok sam strasno uzvraćala poljupce, a usne spuštala na njegov vrat i ramena.

Rukama sam ga povlačila na sebe, razmaknutih nogu iščekivala sam da iz otkopčanih farmerki njegova muškost krene u moju vrelu mačkicu. I dok sam šaptala kako želim da uđe u mene, preko njegovog ramena, videh kako se moj muž uz pratnju devojke, pijano strovalio pored mene. To me još više uzbudilo i dok nas je on pijano gledao, osetila sam ruku mog partnera kako me snažno hvata za kosu i gura prema svom međunožju. Tada videh ogroman crvenkasti glavić na batini tog klinca, kako štrči ispred mog lica i usana.

Kratko sam oklevala, a onda sam, zinuvši koliko sam mogla, spustla usne na glavić, pa mu jezikom i stiskom usana gurnula kožicu prema stomaku. Zastenjao je od zadovoljstva, a telo mu se izvilo u luk, što me uzbuđivalo kao nikad. Nisam dugo lomila kurac u ustima, ubrzo sam bila na leđima. Osetila sam, dok sam drhtala od velike želje, kako mi namešta taj vreli, krupni tvrdi kurac na pičkicu. Dok je spuštao svoje izvajano vitko telo prema dole, otrgao mi se bolni uzdah.

Kao da me tim prvim pokratom razdvojio, glasno jecajući i uzdišući, prepustla sam se šireći noge, oslanjajući se tabanima o postelju, njihala sam guzom i kukovima u njegovom ritmu i glasno ječala od zadovoljstva koje je odmah nadvladalo bol. Moje ruke su prstima hvatale njegova ramena, navlačeći ga sve vreme čvrsto u sebe. Blizina muža i mladićeva duboko zabijena batina u mene izazvali su eksploziju orgazma dok sam ga, grčeći se, stiskala duboko u sebe vrteći guzom koliko sam mogla.

Potpuno sam izgubila kontrolu shvativši da desnom rukom držim ruku muža, dok je on samo povremeno rukom stiskao moju sisu, a potom je, dok me je klinac, silovito se zabijajući dovodio do novog orgazma, samo tupo gledao. Čula sam kako mi klinac šapuće da se okrenem dok je vadio svoj kurac iz mene. Poslušno sam se namestila na kolena i klečeći, ropski primila tu vrelu muškost u sebe otpozadi, dok me je rukama oko struka navlačio na svoj kolac, trzajući snažno guzom u mene. Svršavala sam ponovo, slušajući lupanje njegovih jaja od siline zabijanja u moju mačkicu, ispunjenu i rastegnutu.

Vrištala sam, pomamno se i sama nabijajući na njega, želeći da me bukvalno razbije njime, dok su mi izlazile sočne reči, on je samo, grčeći mišiće lica, nabijao i nabijao u mene svoj kurac do zadnjeg milimetra. I dok sam sva u vatri navučena na batinu svršavala, on je napravio nekoliko jakih, uzastopnih trzaja u mene do korena kurca, vukući rukama moje dojke, da bih ubrzo osetila provalu sperme u mojoj utrobi. Nesvesna i plodnih dana padoh u postelji ispod njega koji je još uvek pulsirao u meni, ležeći na meni sa rukama koje gnječe dojke, znojavim telom pripijen uz moju pozadinu. Onda mi je šaptao nešto i dok nisam još bila pri sebi uz njegove ruke, osetih još nekoliko kako mi ponovo vraćaju želju i glad za seksom.

Kao kroz maglu sam videla još tri muškarca kako na velikom krevetu svlače odeću i rukama miluju moje telo. Želela sam da prekinem, ali dok me moj mladi ljubavnik još uvek ispunjavao kurcem koji je gubio čvrstinu, šaptao mi je da se opustim i uživam. I dok me ljubio, vadeći mlohavi kurac iz mene, među moje duge noge smeštao se drugi mladić koji je nesmetano jednim trzajem ušao u mene i više nije bilo ništa važno sem tih mladih tela koja su se prepletala oko mene. Vrsiskajući i uzdišući, uvijala sam guzom i telom izazivajući sladostrasne uzdahe i mladića koji me tucao ali i druge dvojice od kojih je jedan ušao u moje usta, dok sam drugom, snažno rukom vukla kožuru na kurcu prema stomaku.

Brektali su kao parnjače dok sam se izvijala i tražila da me rasture svojim mladim telima. Trajalo je i trajalo, sva gola u vodi dočekah da se i treći muškarac isprazni u meni i onda čvrsto zagrlih mog prvog ljubavnika, ljubeći mu usne, uho, vrat, zahvaljivala na divnoj noći dok je on rastao u mojoj šaci koja ga je ponovo povukla u sebe napetog, velikog sa nabreklom crvenom glavom. Kada ga je nabio celog ponovo u mene više ništa nije postojalo sem mojih sladostrasnih uzdaha i vriskanja dok sam se svom snagom prepuštala, uvijajući i nabijajući na to čudo koje mi je razvilo požudu i želju da me satre njime.

Znojava i prepuštena strastima i užicima gledala sam od nazad nabijena do jaja kako moj muž hrče pored usnule devojke dok mu klinac rastura ženu do najsitnijeg dela vrele utrobe. Divljala sam na mladom momku koji nije propustio priliku da me ima na toj žurci, na tom širokom krevetu. Kad se ponovo jakim uzastopnim trzajem napetih mišića zakucao u mene dok sam široko raširenih nogu i razjapljenih vilica vrištala, samo smo čvrsto pripijeni klonuli u san. I ne, to nije bio poslednji put da sam posetila takvu žurku. Postala sam redovan gost. Uživala sam u mladim kurčevima jako dugo, kad već kurac mog muža nije bio zainteresovan…

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt