MENI SU TREBALA MLADA TELA: Klinci su me rasturali, a muž je hrkao – Ispovesti
Ispovesti

MENI SU TREBALA MLADA TELA: Klinci su me rasturali, a muž je hrkao

U principu, šta ti možeš da znaš sa 18 godina, jedva navršenih? Šta znaš o životu? O mogućnostima koje ti se pružaju i koje će ti se tek pružiti? Apsolutno ništa. Podlegneš, jer si lakomislena, čarima i divnim, bajkovitim pričama i tu bude tvoj kraj. Postaneš lovina u kandžama iskusnog predatora. I staneš pred oltar.

To se desilo i meni. Ne mogu da kažem, bilo je ljubavi, ali… Posle sedam godina braka, izgubi se i strast i muž postane nezainteresovan jer njegova energija je opadala, a moje se tek budila… Ali, trudila sam se da to ignorišem. Trudila sam se da budem dobra ženica. Preselili smo se u obližnji gradić zbog njegovog posla. Bio je znatno manji od našeg rodnog grada, ali sam upoznala divne devojke iz komšiluka, par godina mlađe. Pošto sam bila “domaćica“, ostajala sam kod kuće i imala sam vremena na pretek.

Često sam sa tim devojkama ispijala kafe i slušala o njihovim provodima, izlascima, žurkama koje su bile itekako eksplicitne. Širom otvorenih očiju sam slušala o tim divljim žurkama, grupnom seksu i zadovoljstvima koja su im pružena. Negde u tu zimu, njih dve su zajedno sa mojim mužem i samnom bili na nekom koncertu u Beogradu i posle koncerta zamolile da u povratku u naš grad, svratimo na neku žurku, da drugarici čestitaju rođendan. Muž je pristao, a ja sam malo strahovala zbog njihovih priča o žurkama, ali sam iz nekog razloga ćutala, mada su me neki žmarci polako prožimali.

Kada smo ušli u taj prostrani stan, videla sam desetak devojaka i možda petnaestak mladića, od kojih su neki bili veoma mladi, kako se zabavljaju poprilično živo. Njihova drugarica je bila poprilično vesela i razdragano se smeškala. Sipali su nam žestoka pića i dok smo se upoznavali sa okupljenima, primetila sam da neke devojke očijukaju sa mojim mužem.

Na početku mi nije smetalo, ali kako je on sve više pio i sa njima razgovarao, javljala se neka ljubomora. Moje dve drugarice su brzo oko nas sakupile neke mladiće koji su vrlo zainteresovano komunicirali sa nama, a posle nekoliko pića, njihove ruke su padale na njihova, a bogami i na moje telo. U početku sam ih odmah odgurivala rukom, ali kako se suprug sve bolje zabavljao sa nekim devojkama, ja sam sve ređe sklanjala ruke momaka koje su šarale mojim telom. Počela je i muzika za ples i neki klinac, sa ne više od 18 godina, je počeo plesati sa mnom.

Pokušala sam da držim neko odstojanje, ali se on pripio čvrsto uz mene, tako da sam osećala njegovo mlado telo uz svoje i nabreklinu koja je kroz farmerke pritiskala moju butinu kroz minić. Kada sam videla kako se moj muž prislonio nekoj devojci i ona ga poljubila, nošena čudnom željom, prebacila sam ruke preko dečkovih ramena i pustila da njegove ruke počnu lagano da kruže po mojim leđima, zadnjici, a kad ih je spustio na grudi, tiho sam uzdahnula. Što od alkohola, što od čudne želje, milovanja i stiska, napalila sam se još više i prepustila se muzici, dok je on svojim usnama dodirivao moj vrat. Sve sam dublje disala i uzdisala sa namerom da sve to zaustavim da ne ode predaleko.

Trajalo je to neko vreme i kad sam videla kako mi se muž pijano zavalio kod devojaka u fotelju, više nisam ni pokušavala da pružam neku odbranu. Kad je usnama potražio moje, spremno sam to prihvatila, prvo lagano uzvraćajući usnama, pa jezikom, dok su njegovi pokreti rukama počeli mesiti moje tvrde dojke. Šaptao mi je, praćen vrelim dahom, kako me mora imati… Ćutala sam dok me je poveo na dvosed i poslužio pićem, neprestano milijući moje telo, noge, grudi.

Dok sam to posmatrala, moj mladi partner je sve više osvajao i moje telo i um koji se od čudne želje i uspaljenosti gubio. Kad me je uzeo za ruku i poveo, nisam se opirala, samo sam pogledala preko ramena supruga koji je pijano, tupim pogledom, blenuo za nama, dok se vaćario sa klinkom. U meni je sve gorelo. Prošli smo pored tri mlada muškaraca koji su zadivljeno zviznuli za nama dok smo mi ulazili u drugu sobu. Nisam stigla ni da pogledam gde sam, kad sam se našla na krevetu, na leđima, sa mladićem koji nije gubio vreme! Strasno me ljubeći, podigao mi je suknjicu i strgnuo tange smeštajući mi se među duge noge.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt