Već sedam dana ne znam šta mi se dešava – Ispovesti
Ispovesti

Već sedam dana ne znam šta mi se dešava

Već sedam dana ne znam šta mi se dešava… Imam 17 godina i moj život je katastrofa. Tata je alkoholičar i neki dan je doživio moždani udar. Mama je već par godina teško bolesna, psihički totalno uništena, sve zbog tate. Siromašni smo i to jako. Od ranog dijetinstva sam jako patila. Bila sam ismijavana, na razne načine maltretirana.

Prije 3 mjeseca sam počela da budem sa starijim muškarcima, naravno za novac i zbog novca. Na trenutke bih pobjegla od stvarnosti, a prljavim novcem sebi te trenutke dodatno uljepšala. Sve je bilo super, čak sam počela i uživati, prvi puta u životu biti sretna, lažno, ali ipak sretna, a onda mi je prije par dana počela da kasni.

Mislila sam zbog mog novog načina života, ali već 7 dana nisam dobila i sve više sam ubijeđena da sam trudna, što i nije nemoguće obzirom da neki kijenti ne žele da koriste zaštitu. Ako budem to će biti kraj mog gadnog života…

BONUS ISPOVIJEST:

 

OPASNO ME JE NALOŽIO MAJSTOR: Vlažila sam dok sam ga gledala kako mi postavlja laminat!

Leto je vreme za odmor, ali i iza renoviranje stana. Rešila sam da promenim podove u celom stanu i kako moj muž nije zainteresovan za uređenje enterijera prepustio je sve meni.

Preko oglasa sam našla majstora i dogovorila se sa njim da dođe, pogleda šta treba da se uradi i napravi specifikaciju. Muž je otišao na višednevni teren kako bi izbegao gužvu u stanu, a majstor je došao kao što smo se i dogovorili.

Otvaram vrata, očekujući klasičnog majstora, ali ispred mene stoji mladić od nekih 25-26 godina, prilično zgodan koji se predstavlja kao majstor i ja ga po malo iznenađena puštam da uđe u stan. Dok je prolazio pored mene lagano me je okrznuo po grudima i ja sam osetila prijatne žmarce. Pomogla sam mu da premeri stan i onda smo seli da popijemo kafu, napravio je specifikaciju i dogovorili smo se da on kupi materijal i donese prekosutra kada počinje sa radovima.

Dok sam tako sedela sa njim i razgovarala osetila sam izuzetnu privlačnost, shvatila sam da sam vlažna i napaljena, konstantno se vrpoljeći na stolici. Čim je dečko izašao uletela sam u sobu, uzela vibrator i skinula sve sa sebe, sa malim u mislima i vibratorom u vreloj pički svršila sam silovito u roku od odmah. Sutradan sam ceo dan razmišljala o njemu i kako da ga privolim na sex, jer sam shvatila da baš to želim!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt