Moja sestra i moj muž su u tajnoj vezi – Ispovesti
Ispovesti

Moja sestra i moj muž su u tajnoj vezi

Moja sestra i moj muž su u tajnoj vezi. Saznala dam to prije mjesec dana i to me baš pogodilo. U braku sam skoro 10 godina i nemogu da vjerujem da je ona ta koja se našla da mog muža. Od tada trpim i smišljam kako da joj naudim na što strašniji način.

Ima samo 19 godina, nepunih i željela sam da joj totalno uništim život. Sestra mi je, ali zaslužuje da trune u paklu. Juče sam konačno smislila kako da joj se osvetim, da pati kao niko nikada. Mome mužu sam iglom izbušila sve pr.zervative koje sam pronašla u njegovim ličnim stvarima.

Idealan način da je naučim pameti. Znam da ne pije tablete za kontra.epciju jer je protivnik toga vidjet cemo sta ce se desiti.

BONUS ISPOVIJEST:

Ustala je i prišla mi s leđa… Osetio sam njene prste kako me dotiču, prvo u predelu vrata, a zatim sve niže i niže…

 

Za mene, Nataša je uvek bila samo maglovito sećanje. Jednom, u neka davna vremena, kada sam tek otkrivao svoju seksualnost, poigrala se mnome – bio sam nekoliko dana njena seksualna igračka, a onda me odbacila i krenula u drugom pravcu. Mrzeo sam je zbog toga, ali na kratko. Vreme je proticalo, moj kurac se gnezdio u brojnim pičkama, i potpuno sam zaboravio na Natašu, kao i na svoje “slomljeno srce” – poznato je da tinejdžeri vole punom snagom, ali isto tako i zaboravljaju vrlo brzo.

A sada, vratila se, u vrlo pogrešnom trenutku – samo nekoliko dana pre mog vjenčanja.

Želela je da popijemo kavu… u njenom stanu. Prihvatio sam iz samo jednog razloga: kada bih odbio, ona bi pomislila: još pati za mnom! Ne želi me videti jer bi ga to bolelo! A moj primitivan muški ponos nije dopuštao da joj ostavim prostora za takve ideje.

Pa sam prihvatio.

Dočekala me odevena u kratku haljinu i izazovne mrežaste najlonke. Smešila se i mnogo pričala, kao i uviek. Želio sam da sve to prođe što pre, pa da pođem do Sanje – žene s kojom ću provesti ostatak života.

Objektivno, Nataša je bila lepša od Sanje. I lepših oblina, to svakako. Na trenutak sam požele osetiti još jednom te jedre, punašne dojke… Ali brzo sam zakopao tu misao duboko u podsvest. Ona je mlela kao dosadna kokoš, o ovome i onome – ja sam, naprotiv, uglavnom ćutao, uz smešak koji je trebao poslati jasnu poruku: baš mi je dobro u životu. Uopšte mi ne nedostaješ.

Divlji tok nesputanih razmišljanja u jednom trenutku suočio me s neugodnim pitanjem, kojeg nisam mogao izbjeći – nedostaje li mi ona?

Gledao sam je – bila je prokleto vruć komad. Nedužnog, devojačkog lica, ali sa zloćudno erotskim sjajem u očima. Prava klopka za muškarce. Trudio sam se odagnati te, opasne misli. Ona sama mi je u tome pomogla. Nakon beskrajnih brbljarija kojima mi je dosađivala, dotakla se i osjetljive teme:
“Pa, kakva je ta tvoja Sanja?” upitala je, kao usput.
“Sjajna.” odgovorio sam munjevito, pomalo zatečen – nisam očekivao da će pitati o njoj.

Ona nikada nije govorila o drugim ženama. Bio je to njen način da izrazi svoju superiornost. Postavila je nekoliko uobičajenih, pristojnih pitanja, a onda je počela sa svojom igrom.
“A reci mi, kako se Sanja jebe?”
Namrštio sam se i odmahnuo rukom.
“Molim te, Nataša…”

Nastavila je nepokolebljivo.
“Jesi li joj razdevičio dupe? Ili je već od ranije bilo prohodno?”
Pomalo ljut, ustao sam i krenuo prema izlaznim vratima. Zaustavila me ubojitim adutom.
“A zna li Sanja za tvoje tajne, sakrivene strasti?”
Njen leden glas presekao me – zaustavljen u pola koraka, ukočio sam se i prebledeo. Je li moguće da misli na… Ne. Ne može biti.
“O čemu govoriš?” upitao sam drhtavim glasom, bojeći se odgovora.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt