Danima sam bila u depresiji – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Danima sam bila u depresiji

U ogledalu je videla da sam ja i rekla „budalo što ne kažeš da si ti, ne bih se branila“.

A onda se prepustila, odmakao sam se i skinuo sve sa sebe. Bili smo goli i mokri kada smo otišli u njenu sobu. Gurnula me je na krevet i ja sam pao na leđa.

Bacila se na krevet i uzela mi kurac u ruku, samo je rekla “mmm kako je velik i tvrd“ i nabila ga u usta.

Pušila ga je ortakova sestra sa takvim žarom da me je izludela.

A onda je sela na njega, navlačila se lagano i mešala je kukovima a ja sam mazio njene tvrde sise. Bila je prava jebačica. Išla je kukovima u krug i napred nazad. Moj kurac je uživao u toploj i vlažnoj tesnoj maloj pičkici.

Rekao sam joj da želim da je ližem. Okrenula se i namestila se preko mene njena ribica je bila tik iznad mojih usana. Stavio sam jastuk pod glavu i to je bilo to, uzela je moj kurac ponovo u usta, a ja sam lizao njenu slasnu pičkicu. Uživala je i dahtala zadovolnjo dok sam joj nabijao jezik u rupicu.

Nakon kraćeg vremena se izvrnula na leđa i rekla „hoću da svršim, jebi me žestoko“. Legao sam preko nje i rešio da joj ispunim želju. Ubacivao sam ga silno i žustro a prstima sam joj mazio klitoris, a ona je stenjala i jecala, i duboko uzdisala.

Ispunio sam joj želju i svršila je po mom kurcu, osetio sam kako ga tečnost obliva u velikim količinama.

Izvadio sam ga a ona je rekla „lezi“ legao sam na leđa a ona je legla pored mene i uzela ga u usta, rekla je da joj slobodno svršim u usta i to me jako obradovalo. Pušila ga je sa takvim uživanjem, tako strasno i slasno i opet me dovodila do ludila. Dok ga je uzimala u usta, sve vreme se igrala mojim jajima i mazila mi mesto između jaja i čmara.

Sve vreme sam joj gurao prst u guzu pa je stenjala dok mi ga je pušila. Sve to me je neverovatno uzbuđivalo pa mi nije mnogo trebalo. Svršavao sam joj u usta a ona je sisala moj glavič i gutala sve. Iscedila je svaku kap iz mene.

Posle toga sam otišao u ortakovu sobu onako go. On je spavao čvrstim snom i hrkao, izvukao sam iz ormana njegove stvari i obukao ih. Uzeo sam i njegove patike nazuo ih i otišao kući. Žurka nije mogla bolje da prođe, bilo je vrh.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt