Danima sam bila u depresiji – Ispovesti
Ispovesti

Danima sam bila u depresiji

Danima sam bila u depresiji. Svekrva i muž su me otjerali jer nisam mogla da zatrudnim. U principu moja svekrva je ta koja nam je uništila brak obzirom da nije prošao dan da mi nije rekla barem jednu ružnu riječ, tipa, nerotkinja, jalova, šuplja, prokleta i sl. Bukvalno me kao smeće izbacio na ulicu.

Danima sam bila na teškim sedativima, pomišljala da sebi oduzmem život. Mislila sam da ne može biti gore, međutim šest mjeseci nakon toga moj muž, bivši mu, je ‘otišao’ u saobraćajnoj nesreći i tada sam shvatila da sve u životu ima svoje zašto. Da me nije otjerao vjerovatno bih i ja bila sa njim, vjerovatno bih i ja ‘otišla’ ovako ja sam živa, imam pored sebe novog muškarca, savršenog, jer mu nije bitno što ne mogu roditi, kaže usvojiti ćemo.

BONUS ISPOVEST:

OPALIO SAM SESTRU MOG ORTAKA: Mešala je kukovima u krug i napred-nazad, a moja kobaja je uživala u toploj i vlažnoj maci

 

Sestra mog ortaka je bila strava riba, bila je niska, imala je dugu, ravnu, plavu kosu.

Dupe joj je bilo bombastično onako istrćeno i okruglo, imala je velike sise koje su uvek stajale visoko i čvrsto. Ložio sam se na nju već odavno, i redovno sam drkao na nju.

Roditelji su im bili u selu preko vikenda pa je ortak rešio da napravi žurku. Društvo se skupilo i bilo je veselo, pile su se velike količine alkohola do kasno u noć. Pila je i njegova sestra, to veče je bila posebno jebozovna. Imala je tesan mali šorc na sebi, koji je pucao… Gore je imala tesnu belu, majicu uz telo a njene sise su pretile da pocepaju majicu.

Moj ortak se toliko napio da je pao, nije znao za sebe. Odneli smo ga u sobu i položili u krevet, a društvo je počelo da se razilazi. Ja sam otišao u wc i nisam znao da su se svi već razišli. Njegova sestra je ušla u wc i videla me kako pišam. Samo je rekla „ups“ i izašla. Pustio sam vodu i sišao u prizemlje, ustala je i izvinjavala se, a ja sam rekao „ma sve je u ok, nema frke“. Pitao sam „gde su svi“. Ona je spustila dupence u fotelju i rekla „svi su otišli, ja ću da se istuširam i da legnem“. Rekao sam „ok, onda idem i ja“. Krenuo sam ka vratima a ona uz stepenice na sprat. Došao sam do vrata i stao, rešio sam da odem gore da je špijuniram.

Popeo sam se lagano i prišao vratima kupatila, gledao sam je kako se skida, prelepa sestra mog ortaka

Kada je skinula majicu izletele su ogromne okrugle sise sa krupnim bradavicama. Skinula je tesan šorc pa tange, a ja sam se divio njenoj zategnutoj okrugloj guzi i mladoj obrijanoj ribici. Digao mi se, bio je tvrd kao kamen.

Ušla je u kadu i pustila vodu na tušu. Tuširala se normalno, ali meni je to ličilo na vrhunsku predstavu.

Ušao sam jednom nogom u kupatilo da bih je bolje video. Izvadio sam ga i počeo da drkam dok sam gledao kako joj se koža puši od vrele vode. Kroz paru sam posmatrao njene obline, stavila je tuš među noge i trljala je ribicu, a ja sam ga drkao i dalje. Okrenula mi je leđa a ja sam se zaleteo ka njoj, i uskočio sam u kadu.

Nabio sam je na zid i gurnuo sam joj kurčinu od pozadi, iznenadio sam se koliko je bila tesna. Jauknula je i pokušala da se oslobodi, tuš joj je ispao uz ruke, voda je prskala po nama a ona se borila i trudila da se okrene. Ja sam je samo jače pritiskao na zid i gurao ga jače i jače.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt