Živimo ovdje već 7 godina – Ispovesti
Ispovesti

Živimo ovdje već 7 godina

Živimo ovdje već 7 godina… Švetska je super zemlja. U bosni sam bila čistačica u jednoj privatnoj firmi i imala platu 300 maraka. Ovde sam se sa mužom doselila prije 7 godina i otad uživam u životu. Ja i muž živimo savršeno, godpotski a nećete vjerovati ni on ni ja neradimo.

Ja sam se ovde već 3 put porodila i ukupno imamo petero djece. Nećete vjerovati ali ovde se plaća da se djeca rađaju. Mogu i radit ako hoću i muž isto, al nama ovo dovoljno. U bosni nismo išli do prošle godina i mislim da više nikada nećemo ni dolazit. Katastrofa baš ružno ovde je mnogo bolje. Pozivam sve koji mogu da dođu jer se sigurno neće pokajat.

BONUS ISPOVIJEST:

Bila sam u šoku kada sam saznala za mog vjernika i moju prijateljicu. Par dana sam bila u šoku, ali sam mu oprostila, dok sam nju prekrižila za cijeli život. Klela se da nije kriva i da ju je on zaveo i na neki način prisilio da bude sa njom. Nisam joj vjerovala, bila sam slijepa od ljubavi.

Par mjeseci kasnije smo se vjenčali i započeli zajednički život, a onda samo dva mjeseca nakon zatekla sam ga sa istom tom djevojkom, mojom nekadašnjom prijateljicom i to u našem stanu, našem krevetu. To mi je bio 10 puta veći šok i bila sam ozbiljna u namjeri da ga ostavim, ali tada je sudbina umješala prste samo par dana kasnije saznala sam da sam trudna.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt