Bila sam u šoku kada sam saznala za mog vjernika i moju prijateljicu – Ispovesti
Ispovesti

Bila sam u šoku kada sam saznala za mog vjernika i moju prijateljicu

Bila sam u šoku kada sam saznala za mog vjernika i moju prijateljicu. Par dana sam bila u šoku, ali sam mu oprostila, dok sam nju prekrižila za cijeli život. Klela se da nije kriva i da ju je on zaveo i na neki način prisilio da bude sa njom. Nisam joj vjerovala, bila sam slijepa od ljubavi.

Par mjeseci kasnije smo se vjenčali i započeli zajednički život, a onda samo dva mjeseca nakon zatekla sam ga sa istom tom djevojkom, mojom nekadašnjom prijateljicom i to u našem stanu, našem krevetu. To mi je bio 10 puta veći šok i bila sam ozbiljna u namjeri da ga ostavim, ali tada je sudbina umješala prste samo par dana kasnije saznala sam da sam trudna.

BONUS ISPOVIJEST:

Svako vjenčanje je posebno na svoj način i često uključuje brojna iznenađenja koja mladenci pripremaju jedno drugome ili ih neko drugi iznenadi. U savremeno doba, mladenci teže pokazati svoju kreativnost i zabaviti goste na nezaboravan način.

Sastavni dio vjenčanja Jamesa i Roisin je bio tradicionalni irski ples, jedan od najbolji koji ste ikada vidjeli. Vrhunac nastaje kada se muzika promijeni sa tradicionalne irske u moderne pop ritmove sa kojima su savršeno usklađeni Roisini pokreti.

No, pravi šok nastaje kada na scenu stupa i mladoženja. Moramo spomenuti da je njenovo umijeće impresivno s obzirom da nema nikakvog iskustva u plesu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt