ISISALA JE SVE IZ OBOJICE: Obožavala je da smo istovremeno u njoj, a iz nje je samo lilo! – Ispovesti
Ispovesti

ISISALA JE SVE IZ OBOJICE: Obožavala je da smo istovremeno u njoj, a iz nje je samo lilo!

Trojka mi je bila oduvek privlačna, zato sam krenuo u potragu za nekim ko bi bio zainteresovan. Nije išlo lako, preko neta sam našao dečka koji je zainteresovan, potraga za devojkom ili ženom je trajala dugo i bez rezultata.

Na kraju smo odlučili da platimo i da odradimo to. Našli smo ženu od 32 godine, pruža fol masažu, pozvali smo i dogovorili, ali nije pristala sa nama u isto vreme, već kad jedan završi ide drugi, pristali smo.

Predstavili smo se kao dva nevina dečka, nismo bili nevini. On je imao 20, a ja 22 godine. Oboje oko 185 santimetara visine i imali smo slične 17 santimetara, moj je bio malo deblji. Došli smo na adresu, dočekala nas je žena oko 37 godina, znali smo da je slagala za godine. Na sebi je imala bade mantil, bio je vezan, videle su se samo njene crne mrežaste čarape. Sela je na krevet, prekrstila noge, i pitala ko će prvi.

– Dao sam pare za obojicu – i pokazao na drugara.

Ustala je, uzela, skinula bade mantil, vitko telo, crne tange i crni brus.

– Zašto se ne skidate? – pitala nas je.

Rekli smo da smo nevini i da imamo tremu.

Samo smo klimnuli glavom da jesmo. Polako smo se skinuli, dok nas je ona pažljivo gledala. Uzela je drugara za kurac i par puta mu prevukla kožicu, pa onda meni, dok smo obojica stajali. Meni je rekla da sednem, a njega pitala šta želi prvo. Seo sam i raširio noge, dok mi se polako dizao. Rekao je da hoće da mu puši, stavila je jastuk na pod i kleknula, polako mu drkala, a onda ga stavila u usta. Pitala ga je da li mu se sviđa, na šta je odgovorio – da.

– Da li želiš da sedneš pa da ti tako pušim? – usledilo je novo pitanje.

Pristao je i seo. On i ja smo se gledali, dok je ona pušila. Digao mi se a njena guza je bila tako primamljiva, ustao sam i stisnuo je za guzove. Stala je i rekla mi da se vratim dok ne završi drugar pa ću ja onda. Vratila se na njegov, prekinuo ju je i rekao da želi da je jebe.

– U pičku? – pitala je.

Rekao je da, svukla je gaćice, i legla sa raširenim nogama. Navukao je kondom, i počeo polako da je tuca, folirala se sa uzdisajima, ali obojicu nas je to palilo. Noge su joj bile raširene, i njihale su se u vazduhu dok bi je pomerao napred-nazad. Palila su me ta njena stopala. Ustao sam i stao pored kreveta, pogledala me je sa osmehom na licu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt