DIVLJE AKCIJA SA KLINKICOM: Uvela ga je u svoju usku rupicu, osetio sam toplinu i onda razaranje! – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

DIVLJE AKCIJA SA KLINKICOM: Uvela ga je u svoju usku rupicu, osetio sam toplinu i onda razaranje!

Donela je dve čaše i sad smo sedeli za stolom, pa je rekla da joj se majka vraća dosta kasno, a onda smo prešli sve one stvari od kad se nismo videli, te sam saznao da je nedavno raskinula sa dečkom, a to joj je i bolje jer nema nikakve distrakcije, a na pitanje kako ja stojim po pitanju devojaka samo sam se zacrveneo i nešto zamuckivao, dok se ona smeškala i odjednom upitala direktno:

– Nego Brane, jesi li ti šta jebao uopšte? Imaš li uopšte nekakvog iskustva?

Gledala me direktno u oči, baš kao nekad kad bi me zatvorila u ormar i ne bi me puštala iz njega dok smo bili manji, a kad sam odmakao samo se nacerila i rekla:

– Hajde dođi sa mnom, šteta bi bilo da ovakva kurčina ne proba malo vrele rupice.

Dok je to govorila povukla me za sobom u svoju sobu, koju sam i ovako dobro poznavao, ali sad više nije bilo onih lutkica i drugih gluposti koje devojčice skupljaju, već je to bila soba mlade devojke koja ima obaveza na fakultetu. Nisam se baš ni snašao, a ona me gurnula na svoj poprilično udoban krevet i počela da mi otkopčava kratke pantalone, pa zavukla ruku unutra i izvukla moju kurčinu koja je imala potpuno slinav vrh, a onda se nasmešila i sagnula. Liznula ga je vrhom jezika, dok sam se ja stresao od njenog dodira.

Related Articles

Započela mi je takvo pušenje, da sam nakon dve minute već špricao u njena usta, tako da se zagrcnula i pustila ga, pa je deo sperme završio po njenom licu i mom stomaku. Nije se zbunila, već se samo nasmešila i počela da mi drka kurac, a povremeno bi ga polizala od jaja do glavića i nazad, tako da je ubrzo ponovo čvrsto stajao. Nakon toga je počela da se skida i sad sam kao očaran gledao njene velike sise koje su se klatile sa ružičastim i napetim bradavicama. Kad je skinula one pantalonice i sa njima gaćice ugledao sam tamni grm iznad njene pičke. Usta su mi bila u trenutku suva. Kao da je znala to, popela se na mene i sela mi na lice sa svojom mokrom pičkom.

Prvi put sam lizao žensku pičku i nisam znao kako to izgleda, ali sam samo počeo da ližem. Da je u redu čuo sam po njenim uzdasima koji su jedva dopirali do mojih ušiju, pošto mi je stisla svojim nogama glavu. Povremeno bi odmaknuo glavu kako bih uhvatio vazduh, a lice mi je bilo mokro od njenih sokova. Nastavio sam da je ližem dobrih desetak minuta dok nije uz glasan vrisak svršila, a butinama mi je stisla glavu da nisam mogao da se pomerim.

Ubrzo me je pustila i spustila se samo malo niže, te me uhvatila za kurac, pa ga polako uvela u svoju poprilično usku pičku. Osetio sam toplinu na svom kurcu koji je ubrzo napunio svojom veličinom njenu pičku, a ona je počela da se nabija na mene. Divlje nabijanje je trajalo nekih pet minuta kad je stala i rekla da je sad ja nabijam žestoko. Legla je na leđa i raširila noge, a ja sam pažljivo vratio kurac u njenu pičku između njenih nabreklih usmina. Zadigao sam joj noge i počeo da se zabijam u nju, a onda sam se naslonio na krevet dok me ona obuhvatila nogama, pa sam nastavio tako sa jebanjem.

U svemu tome sam shvatio da ne smem da svršim u nju, pa sam ga uskoro morao izvaditi i nakon kraćeg drkanja sam joj svršio po stomaku i sisama, a ona se ustala i stavila mi kurac između svojih velikih sisa i sa njime razmazala svu onu spermu koju sam istresao po njima. Na kraju mi ga je i oblizala. Nakon toga smo još malo sedeli na njenom krevetu dok sam joj ja milovao sise, a ona predlagala da bi sutra mogli da odemo na kupanje na obližnje jezero. Na moj pitanje šta ćemo tamo, samo se nasmejala i rekla:

– Ma moraš još neke stvari da naučiš.

Usledio jeglasan poljubac u usta. Završili smo sa oblačenjem i sređivanjem kad se pojavila njena majka, pa je potpisala one papire i ja sam otišao jedva čekajući drugi dan, nadajući se da bi mogao imati nezaboravno leto.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt