Želim da vratim svoj život, svoju mladost – Ispovesti
Ispovesti

Želim da vratim svoj život, svoju mladost

Želim da vratim svoj život, svoju mladost… Imam 19 godina, nedavno sam se porodila i rodila sam djevojčicu. Mrzim je, mrzim je iz dubine duše. Moji roditelji i prijatelji misle da je to neki trenutni šok, čak neki misle da nisam normalna, da sam luda, ali niti je šok, niti sam luda, jednostavno mrzim je. Oduzela mi je mladost, život.

Slučajno sam ostala trudna, bila sam u šoku, nisam znala šta da radim, kome da se obratim za pomoć obzirom da nisam znala ni ko bi mogao biti otac. Željela sam abortirati, ali nisam imala novca, na kraju bilo je prekasno i morala sam je nažalost roditi. Od prvog dana razmišljam i jedini cilj mi je da se što prije riješim djevojčice koja mi je već nanijala toliko zla i juče sam definitivno odlučila da ću je dati u dom, sirotište ili kako se već zove, ali otiću skroz na jug zemlje naći neko sirotište i prekinuti svaki mogući kontakt sa njom, za cijeli moj žvot.

Nadam se da je to moguće i da ću se ospjeti oporaviti od svega što mi se dogodilo, da ću vratiti svoj život, svoju mladost koju sam definitvno sa ovom trudnoćom i porođajem izgubila.

BONUS ISPOVEST:

 

Related Articles

Izređali su se na meni u MRAČNOJ KUĆI! Bila sam RAZBIJENA, ali sam se smeškala i MOGLA SAM JOŠ!

 


Sedeli smo te večeri u bašti restorana i pili vino nakon večere. Bilo je to naše poslednje veče. Jelena je tog leta diplomirala i negde početkom jeseni dobila je iseljeničku vizu za Australiju. To veče pred njen polazak smo proveli samo nas dvoje i planirali smo da posle večere odemo kod mene na oproštajni seks. Bili smo zajedno nešto više od tri godine pre te večeri i naravno da sam se sećao kako me je ispalila. Jednostavno se nije pojavila na žuraji i bio sam besan kao đavo zbog toga. Pogledao sam je preko čaše, otpio gutljaj, ne mogavši nikako da provalim u čemu je to bila moja krivica. Rekao sam joj da ne znam o čemu govori i spustio čašu.

„Ne sećam se više šta sam ti tada rekla da bih se opravdala.“
„ Predpostavljam da ću sada saznati šta se zaista desilo.“
„Saznaćeš. Zato što mislim da bi trebao da znaš i da ti dugujem to.“

Gledao sam je dok je naginjala svoju čašu obuzet tugom. Prilično loše sam podnosio njen odlazak. Jelena je bila lepa, sa dugom, smeđom, kovrdžavom kosom, koja joj je padala do polovine leđa. Noge su joj bile fantastične, sise su bile sjajne okrugle, čvrste trojke a guza joj je bila kao iz snova. Imala je vitko, jebozovno telo i znala je da to istakne. Seks sa njom bio je fenomenalan i bila je sklona eksperimentisanju, ali nije samo to bilo u pitanju. Voleo sam je i bolelo me je što ću je izgubiti.

„Sećaš se da smo se čuli i da sam ti rekla da stižem čim kiša prestane.“, nastavila je.

Bile je strašna oluja te noći. Kiša je došla iznenada, kao što to leti biva i trajala je više od sat vremena, praćena munjama i gromovima od kojih su se tresla stakla na lokalu u kom se održavala žurka povodom mog rođendana. Nazvao sam je kada je oluja počela i tada mi je rekla da je u nekom haustoru i da će tu sačekati dok kiša ne prestane. Klimnio sam samo glavom u znak potvrde i Jelena je nastavila svoju priču.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt