Sestra se čuvala za nekog posebnog – Ispovesti
Ispovesti

Sestra se čuvala za nekog posebnog

Sestra je bila fina cura, cuvala se za nekog posebnog. Taj posebni joj je odvalio samarcinu prilikom prve svadje.

Zatim je do svoje 26. godine imala 4 ozbiljne veze, momke koje je dovodila kuci, koje su nasi roditelji zvali “sine”, koji su nas gledali u oci i lagali. Sva cetvorica su joj govorili da je ona ljubav njihovog zivota, da je zele zeniti, da samo nju mogu zamisliti kao majku svoje dece, a onda se svaka veza zavrsila tako sto ju je decko ili udario ili prevario. Sad je za ova 2 meseca sto je sama ‘bila’ sa preko 20 momaka. Postala je ..znate šta.. i svesna je toga!

Ne gleda vise muskarca kao emotivno bice, samo kao beznacajni predmet koji koristi samo za potrebe kao sto su nju koristili. Pokusavam da je odvratim od toga, ali kaze da ne bi mogla da prezivi jos jedno veliko razocarenje. Moj uzor, najpostenija zenska osoba u mom zivotu koju sam obozavala i zavidila joj se u ovo pretvorila! Evo, da znate sta ste sposobni da napravite od dobre devojke vi sto varate!

BONUS ISPOVEST:

SKINUO SAM JOJ MRAK: Ušao sam u mokru picu jako, stenjala je sva vlažna od sokova

 

Očekivao sam da će veče biti kao i svako drugo. Već mi je uveliko bilo vreme da jebem i imao sam sve predispozicije, ali prosto je sudbina bila da sa sedamnaest i kusur skinem mrak, a ne pre toga. Bio je osamnaesti rođendan mojoj drugarici. Došao sam u kafić koji je bio zakupljen baš za tu priliku zajedno sa svojim društvom iz srednje. Veče je počelo lagano, a jedna drugarica mi je odmah prišla i rekla kako jedna devojka želi da se upozna sa mnom.

Zna me sa slika i jako joj se dopadam. Ja sam, kao i uvek, bio raspoložen za to, te smo se rukovali i rekli svoje ime. Ona je potom otišla, ostadoh sam sa drugaricom koja mi je šapnula verovatno ključnu rečenicu “Možeš da probaš i nešto više, ona je u tom fazonu”. “Uh!”, pomislio sam, “Možda ću jebati večeras!” Čim sam shvatio da ona hoće da se jebe, potpuno sam se opustio kao da sam najveći jebač univerzuma.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt