Ostavio je devojku i krenuo ozbiljno sa mnom – Ispovesti
Ispovesti

Ostavio je devojku i krenuo ozbiljno sa mnom

Posle tri godine vidjanja ostavi dotadasnju devojku i krene ozbiljije sa mnom. Pocnem da radim gde i on,pocnemo cesce da se vidjamo i konacno ga zavolim,mnogo zavolim.Bilo nam je super,cinilo se da nista nece moci da nas rastavi.Bilo je toliko divno da posle vidjanja sa njim sam danima blistala,osmeh na licu kao nikada do tad. Mnogi su znali za nas ali smo opet nasu ljubav krili.

Rekao je da sam ja ta,mastali smo i o deci,zajednickom zivotu. Prihvatila sam ga sa toliko mana,jedna od njih je i ljubav prema motoruu. Sve do 26 septembra kada mi je rekao da je sve gotovo i da postoji druga sa velikim bolom i suzama prihvatila sam to i pozelela mu srecu.Sledele su uvrede,povredjivanja,napadanja a ni za sta nisam bila kriva.I nakon cetiri meseca saznajem da zapocinje zivot sa mojom najboljom drugaricom,koju sam zvala sestra,koju sam toliko volela.

Zabila mi je noz u ledja i napravila budalom ali neka platice za svaku moju suzu..A ON neka je uvek srecan.

BONUS ISPOVEST:

 

NASELA SAM MU U KRILO U PUNOM AUTOBUSU! Zadovoljio je zagorelu uspaljenicu u meni!

 

Ušla sam u poluprazan bus. Klackaću se čitav sat do posla.

Ne mogu da ne pomislim kakav jebeni život vodim. Nemam ni kučeta ni mačeta. Većina mojih drugarica se poudavalo. Nije da nisam imala prilika za ozbiljnu vezu ili udaju, ali izabrala sam nakon fakulteta da se zaposlim i stvaram karijeru.

Sama sam sebi izgledala smešno skockana kao poslovna žena na zadnjoj platformi busa koji brundajući prevozi ljude sa periferije ka centru.

Počeo je da pada sneg.

– Sneška, ostaćeš ti babadevojka – rekoh sebi iako sam napunila tek trideset godina.

Kurca nisam videla godinu dana. Gadno sam zagorela.

Na trećoj stanici ušao je Miroslav, rođeni brat mog prvog dečka. Doktor u kliničkom centru. Težak folirant. Fura šatro neki neka stil. Mada moram da priznam da mu kaput dobro stoji.

Razmenili smo par reči. Uobičajeno smo se pitali kako su moji kao su njegovi. Eto, da se tek nešto kaže. Zazvonio mu je telefon koji je prekinuo ovu farsu.

Posmatram ga dok priča telefonom.

U jednom trenutku mi je nešto puklo.

Zavukla sam mu ruku ispod kaputa i otkopčala šlic zavlačeči mu ruku u gaće kao poslednja dronfulja.

Miroslav nije promenio glas tokom razgovora, ali je bio zbunjen razvojem događaja.

Dok sam mu nadrkavala njegovu kurčinu počela sam da mazim zagorelu uspaljenicu. On je nevešto pokrio moju ruku njegovim kaputom. Počeo je da teže diše u slušalicu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt