Doživjela sam nešto najgore – Ispovesti
Ispovesti

Doživjela sam nešto najgore

Saznala sam da me muž vara, a trudna sam. U drugom mjesecu trudnoće saznati da te muž vara sa najboljom drugaricom je nešto najgore što žena može da doživi. Danima sam razmišljala šta da uradim i na kraju sam odlučila da abortiram.

Danas sam mu u lice rekla moju odluku, rekla sam mu da će nedužno dijete u mom stomaku stradati zbog njega, a on mi je tada rekao da je to za njega odlična vijest te da na taj način neće više imati nikakav kontakt sa mnom i da će me još lakše izbrisati iz svog života. Zaista ne mogu da vjerujemm za koga sam se udala, uz koga sam potrošila svoju mladost…

5 godina smo se zabavljali, skoro dvije godine smo već u braku i nikada, ali nikada nisam osjetila niti na sekundu da je ovako loš čovjek… tačnije on nije čovjek on je monstrum. A kako sam se radovala ulozi majke.

BONUS ISPOVEST:

SA NJIM JE NEZABORAVNO ISKUSTVO! Uvek želim još….

 

Živeo je dva sprata iznad mene i dopratio me do vrata. Pričala sam nešto bezveze i ne povezano a on nije skidao pogled s mene. Nisam ni bila svesna osetila sam njegove usne na svojima i jezik u svojim ustima. Od tog poljupca zavrtelo mi se u glavi. Zavukao je ruku ispod moje bluze i stisnuo mi grudi na što sam ja zajecala. Nisam želela da prestane. Tražila sam ključ po torbici i napokon ga našla. Otključavala sam drhtavim rukama vrata dok me on držao za sise, mesio ih i ljubio mi vrat.

Moje telo je zahvatio jak plamen strasti kakvu do tad nisam osetila. Isprekidano i brzo sam disala, stenjala i uzdisala dok je Bojan disao kroz nos. Nije se odvajao od mene izljubio mi je celo lice, vrat, uši… Kada me je skinuo ostao je bez teksta i nije znao šta bi pre. Ljubio mi je i stiskao sise. Bio je potpuno opčinjen njima a ja sam umirala od zelje da se posveti mojoj pičkici koja je gorela. Mislila sam da će eksplodirati. Ubrzo sam i njega skinula i imala šta videti. Alat mu je bio zadivljujući na šta je moja pičkica još više poludela. Stisnula sam se uz njega drhteći kao u groznici. “Uzmi me. O kako te želim“ prostenjela sam trljajući se uz njega. A njegov kurac je postajao sve tvrđi.

Polegao me na krevet i izljubio mi vrat i sise. A kada mi je počeo lizati i sisati bradavice potpuno sam izgubila kontrolu nad sobom. Počela sam stenjati sve glasnije i koprcati se. Izlizao mi je stomak i izljubio grudi ali tamo gde je buktela erupcija nije se približio. Nakon što mi je izljubio noge samo je lagano kažiprstom prešao od klitorisa do rupe koja je bila mokra i željno ga išekivala.”Aaaaaaaaahhhhhhhhhh“ uzviknula sam i nastavila jecati i preklinjati ga da me uzme “Molim…teeee!!!! Jebiiiii meeeeeeeee“ zavrištala sam. “Još malo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt