Pokušao sam da ostvarim dobar odnos – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Pokušao sam da ostvarim dobar odnos

Nisam više mogao da izdržim. Prišao sam joj i uhvatio je oko struka, moje su usne bile na njenom vratu dok je ona pokušavala da se oslobodi mog čvrstog stiska. Cimala je rukama i govorila da je pustim. Pali smo na parket a ja sam prilepio usne uz njene i gurnuo joj ruku pod suknju.

Stavio sam joj jezik u usta i lizao njen jezik dok sam joj trljao pičku u predelu klitorisa. A onda se jednostavno prepustila. Uzvratila mi je poljupce i počela je da sarađuje. Stegla me je rukama oko vrata dok sam je ljubio i trljao. Išao sam usnama na dole, pocepao sam joj triko i iskočile su špicaste sise.

Zgrabio sam ih ustima divlje i sisao joj bradavice. Ona je ispuštala onaj sladak zvuk zadovoljstva – Mmmmm. Svukao sam joj čarape i pocepao donji deo trikoa kod njene pičkice. Moj kurac je več bio dignut i pretio je da mi pocepa farmerke.Nastavio sam da je ljubim niz stomak i išao sam ka njenoj pičkici. Uvijala se pohotno dok je prstima stezala moju kosu.

Uhvatio sam zubima tesne bele minijaturne gaćice i pocepao ih. Rukom sam sklonio ostatak gaćica i gurnuo sam joj jezik u pičku. Vikala je – To,to… dok sam je lizao i gurao joj jezik u pičku.

Lizao sam je dugo i slasno, gutao sam njene sokove koji su se cedili iz tesne pičkice.

Pružio sam se preko nje i uklonio ostatak trikoa, ostala je samo u suknjici. Lizao sam bradavice praveći oko njih kružne pokrete jezikom. Ustao sam i skinuo sve sa sebe u roku od tri sekunde. A onda sam legao preko nje i naglo i bez najave gurnuo kurac u nju, bila je jako tesna. Jauknula je u tom trenutku jer imam jako debeo kurac i veliki glavić.

Jebao sam je divlje kao životinja, stavljao sam ga i vadio u tesan pičić dok sam lizao njene sise. Stenjala je i vikala – Ahh, jebi me, tako, too, ahhh… Uhvatio sam je ispod leđa i podigao a ja sam seo na parket tako da je ona bila na meni. Odigla se a ja sam namestio glavič na ulaz u njenu ribicu, ona se samo spustila i nabola na njega.

Jahala me divlje i vatreno a dlanovima je pritiskala moje grudi i grčila prste čupajući dlake sa mojih grudi. Taj bol od čupanja dlaka mi je godio, palio sam se još više. Ona se nabadala a ja sam gurao odozdo i stiskao njene sisiće. Već je svršavala dok je ispuštala neki glas kao da plače.

Nije stala nastavila je nešto sporijim tempom. Okrenuo sam je i položio je na parket, stomakom na dole.

Raširio sam joj noge i divlje joj lizao čmar.

Šakama sam joj širio guzove i čvrsto stezao, dok sam pokušavao da joj gurnem jezik u dupe. Onda sam joj gurnuo kažiprst u čmar i jebao je prstom dok sam joj grizao guzove, ali ne toliko jako da boli. Rekla je da joj nabijem ponovo kurac u pičku, da želi opet da svrši, i podigla je malo guzu.

Lezala je na stomaku sa grudima pritisnutim uz parket, ruke je pružila ispred sebe, a dupence je bilo uzdignuto.

Gurnuo sam joj dva prsta u pičku i protrljao nekoliko puta brzo, a onda sam joj gurnuo kurac i ponovo je jauknula. Jebao sam je ponovo divljački napaljen. Trajalo je kratko a ona je ponovo svršila uz glasan krik.

Izvadio sam ga i izdrkao na njeno dupe. Svršavao sam i režao kroz zube. Kapi sperme su padale na njeno dupe, dok su mi se noge grčile. Prosuo sam se na parket.

Nakon nekoliko sekundi smo ustali. Ja sam se oblačio a ona je skupljala stvari i rekla da idem jer i ona mora da ide, i da obavezno dovedem ćerku.

Rekao sam da hoću i krenuo ka izlazu.

Ćerku nisam imao, ni tad ni sad.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt