Pokušao sam da ostvarim dobar odnos – Ispovesti
Ispovesti

Pokušao sam da ostvarim dobar odnos

Moja maćeha ima kćerku sa kojm se često dopisujem i vidi se da joj znacim nesto, poceo sam da sumnjam u nju kada me pitala na cetu koji joj kupaći bolje stoji i poslala mi sliku.

Nasli smo se danas, zezali smo se, gurkali, grlili. Nakon nekog vremena naslonio sam je na sebe i tako smo cutali. Vise puta me je polubila u obraz a i ja nju. Kada smo se rastajali polubio sam je u celo i hteo da predjem na stvar al nisam smogao snage.

BONUS ISPOVEST:

OBOŽAVAM DA GUTAM NJEN SOK KOJI CURI IZ TESNE MAČKICE: Samo je skakala po mom kao divlja životinja!

 

Imam stan u prizemlju, preko puta mene je velika sala u kojoj je bila škola baleta.

Sala je nekoliko metara od moje zgrade, ima velike prozore kroz koje se sve lepo vidi.

Časove baleta je držala prelepa mlada balerina, gledao sam je dok je pokazivala pokrete učenicama.

Duga crna kosa joj je uvek bila vezana u rep. Na sebi je imala beli triko koji je bio tesno pripijen uz telo i stezao male grudi koje su se lepo videle kroz providni materijal. Bela suknjica je teško sakrivala lepo oblikovano dupe, čiji se razdeljak naslućivao ispod belih čarapa. Duge noge su ulepšavale čvrste butine, čiji su se mišići ocrtavali ispod čarapa.

Želeo sam da je kresnem dok je tako obučena baš tu na tom parketu. Danima sam razmišljao kako da stupim u kontakt sa njom i kako da je kresnem. Onda se rodila ideja. Znao sam kada će biti gotovi časovi i kada ide kući, tako da sam bio spreman da reagujem.

Stigao sa do sale pre nego što je i počela da se presvlači, bila je sama u sali. Ušao sam a ona mi je bila okrenuta leđima. Bila je sagnuta i tražila je nešto po rancu.

Njeno dupe je sevalo ka meni, ocrtavale su se gaćice a nabubreli pičić je štrčao među nogama.

Okrenula se kada je primetila da nije sama i naglo se uspravila. Držala je u ruci peškirić i brisala lice i vrat od znoja i rekla dobro veče kako mogu da vam pomognem? Rekao sam kako imam ćerku koja želi da uči balet i kako tražim dobru školu za nju.

Obradovala se i počela veselo da mi objašnjava zbog čega bi ova škola bila dobar izbor, i td. Ja sam povremeno bacio pogleda na njene male sisice koje su bubrele ispod tesnog i providnog trikoa. Kroz tanan materijal su se videli oreoli oko bradavica koje su štrčale kao da će da probiju napolje.

Primetila je moje poglede i malo uozbiljila izraz lica. Rekla je da dovedem ćerku jedan dan da se upoznaju. Rekao sam da hoću i rekao joj da je veoma lepa. Ona se rezervisano nasmejala, sagla je pogled i zahvalila se.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt