“Sumnjam na mamu i muža” – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Sumnjam na mamu i muža”

”Eto, komšija, i vama se izvinjavam što muž nije popravio krevet pre nego što ste se uselili.”

“Oooo, pa ti si onda sve čula, komšinice! Nadam se da nismo bili bučni?”, kao iznenađen sam rekao.

“Jesam, komšija, i krivo mi je što ste morali tako brzo prekidati kad vam je bilo najlepše. Ali, ne sekirajte se, muž je na poslu, pa sam samo ja čula. Možete nastaviti kad ja odem”, reče, a pogled joj je i dalje bio prikovan za moj kurac.

“Može još jedna kafa, komšinice?, i ne čekajući odgovor, žena pristavi novu kafu.

” Meni je baš neugodno, komšija, vidim da vam je kurac spreman za nastavak, a ja vam smetam. Vaša supruga mi je malopre pričala koliki kurac imate, a ja takav kurac nikad nisam videla a kamo li imala u sebi. Čak mislim da je, koliko vidim ovako preko bade mantila, bila i skromna”

”Dragi, pokaži komšinici da ne preterujem!”

“Neka se uveri sama, ima i ona ruke”, rekoh, zavalivši se na kauču i ruke ukrstivši na potiljku.

“Smem?”, pogledala je prema ženi i kad je dobila potvrdan odgovor sela je pored mene na kauč.

Bojažljivo je prešla rukom preko kurca onako u gaćama, a ja sam merkao njene velike sise. Sada su se lepo ocrtavale bradavice na tankoj tkanini, dovoljan razlog da kurac bude u stavu mirno. Rastvorila je bade mantil, a drugom rukom spustila moje gaće da bi oslobodila kurac. Oteo joj se uzdah zadovoljstva, pogledala je u ženu tražeći odobrenje da nastavi.Obuhvatila ga je obema šakama i zadivljeno gledala u glavić koji je ostao da viri izvan šaka. Dok je spuštala glavu opet je pogledala u ženu, ali mislim da je sad ništa ne bi sprečilo da se naslađuje s kurcom. Širom je otvorila usta kako bi joj glavić nestao među usnama i ceo minut je sisala samo glavić dok joj sam nisam razdvojio šake od ostatka kurca. Ni tada nije mogla uvući više od trećine kurca, ali je beskrajno uživala u pušenju.

Rukama sam je uhvatio za sise i krenuo da ih stiskam. Neprirodni položaj ruku mi nije dozvoljavao da ih mesim kako treba, a hteo sam i da joj ližem pičku, pa sam je nameštao na pozu 69. Kada se namestila, njene crne gaćice su smetale da uronim jezikom u pičku. Jedva sam ih pocepao između nogu i napokon došao do poludlakave, crne pičke. Izgleda da je sama skraćivala dlačice, jer su bile nejednake dužine, lepo isfazonirane na venerinom brežuljku, ali crne i dugačke između nogu i oko anusa. Mom jeziku je bilo svejedno da li je izdepilirana poput pičke moje žene ili polusređena poput pičke komšinice. Imala je veliku pičku, ako se za pičku kao za kurac može reći da je velika. Bolje je onda reći da je imala velik procep.

Od ulaza u pičku do kliće jezik je imao šta da liže, od velikih usmina obraslih dlačicama do malih ružičastih usmina koje su bile orošene picinim sokovima, pa sve do malog klitorisa koji se tekom nazirao između usmina. Samo sam isplazio jezik i pomeranjem glave prelazio preko cele pičke, a u povratku vlažio i guzu koju sam obema rukama razdvojio koliko sam mogao.Obrnuh je na leđa,pička je bila dovoljno vlažna, izmasirana i pripremljena za kurac. Krajičkom oka sam primetio da moja draga mazi klitoris malenim vibratorom u obliku ruža za usne i da s nestrpljenjem čeka naše jebanje.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt