“Sumnjam na mamu i muža” – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Sumnjam na mamu i muža”

“Ma, jeste, taman sam se bila nabila na kurac svog dragog, strpao mi je svih 20 cm, kad je krevet krenuo da škripi, pa sam dragom rekla da završava ranije. Samo mi je brzinski napunio pičku tako da sam sada nedojebana i boli me glava”.

“Vau, zar ti muž ima toliku kurčinu!?”

“Da, ima normalan kurac, jeste da je malo deblji, ali je taman za pičku i dobro jebanje.”

“Ja takav kurac nisam videla ni u pornićima, čak mi je i vibrator koji koristim nekih 16-17 cm, pa mislim da je velik.”

“Pa koliki kurac ima tvoj muž?”

“Joj, ne pitaj, njegov je nekih 15-ak cm, ali nije ni to problem, već njegovo kratko jebanje. Samo mi raširi noge, nabije mi kurac u pičku i tako me jebe nekih 10-ak minuta. Uglavnom mi tako i napuni pičku i onda se samo prevali na leđa. To što sam ja nedojebana njega baš ne zanima. Posle odem u kupatilo i izjebem se svojim vibratorom i to ti je moje jebanje”.

“Je l’ ti bar pičku poliže pošteno?”

”To tek ne voli. Kad bi mi neko pošteno polizao pičku, bila bi mu zahvalna.”

“Onda i ne trebam da te pitam jebe li te u guzu?”

“Iskreno, komšinice, u guzu sam se jebala samo jednom, pre nego sam upoznala muža. Bilo mi je lepo, malo je bolelo, ali sam super svršila. Ti se jebeš u guzu s mužem? Kako ti tako velik kurac uđe u guzu?”

“Kupio je muž lubrikant u sexy shopu, pa lako sklizne u guzu, nekad poželim da je još deblji, da mi rasturi guzu. Redovno svršim kad me jebe u guzu”

“Blago tebi, evo ja bi se sad pojebala u guzu samo da……”

”Dobro jutro, komšinice!”, morao sam prekinuti jebačko tračanje, jer mi je kurac u gaćama ispod bade mantila skočio kao da pre pola sata nije bio u pički.

Komšinica je, kao i moja žena, bila u nekoj pamučnoj spavaćici i videlo se da ispod nema brus, pa su se velike sise lepo ocrtavale kao i crne gaćice ispod bele spavaćice.

“Dobro jutro, komšija”, uzvrati ona, “evo ja svratila na kafu, pa malo pričamo”.

Dok je to izgovarala primetio sam njen pogled na mom nabreklom kurcu. Uopšte nisam skrivao svoj nabrekli kurac, jer sam znao da će, kad komšinica ode, uslediti nastavak jebanja.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt