“Sumnjam na mamu i muža” – Ispovesti
Ispovesti

“Sumnjam na mamu i muža”

“Udata sam i nakon što je moj tata umro željela sam da moja mama dođe da živi kod nas. Bila sam presretna jer me muž podržao te se ponudio isti dan da ode po nju na selo. Otišao je oko 4 sata popodne, a navečer su došli oko 11, iako im je trebalo maksimalno 2 sata da dođu.

Kada su došli mama je blia sva rasčupana, posramljena i nije mogla da me gleda u oči. Tada sam se sva uspaničila i nakon što sam ih sumnjičavo pitala gdje su toliko dugo, moj muž mi je odgovorio da je na automobilu pukla guma i da su zbog toga toliko kasnili.

Nakon tog odgovora moja sumnja je postala još veća, a onda sam isto to veče u kupatilu u veš mašini pronašla mamin uprljan veš.

Ne mogu da vjerujem, evo mjesec dana sam na tabletama, ništa im još nisam rekla, jer jednostavno nemam snage za to. Ko zna šta rade kada ostanu sami u kući dok sam ja na poslu.

Praktično isti dan sam izgubila sve u životu, i oca i majku i muža.

BONUS ISPOVEST:

MOJA ŽENICA JE DUŠA! Rešila je da sa komšinicom podeli moju batinu!

 

Tu gde smo se doselili kao podstanari su uglavnom bile stambene privatne kuće. Bilo je to naselje na periferiji grada, jer su tu kirije bile daleko manje nego u samom gradu. Iznajmiti smo stan na spratu privatne kuće koji je bio solidno namešten. Gazde su nam bile u prizemlju. Bio je to bračni par naših godina, odnosno u nekim zrelim četrdesetim godinama. Gazda je bio intelektualac, profesor na jednom privatnom faksu, izgledom sasvim pristojan muškarac. Gazdarica je bila domaćica, žena koja je vreme uglavnom provodila u kući. Nisam mogao provaliti da li je zgodna ili ne, jer je stalno bila u kućnoj haljini, nenašminkana i nesređene frizure. Videlo se da ima veće sise i guzu i to je sve.

Pošto nam je ulaz bio zajednički često je dolazila na kafu kod moje žene i na trač partiju. Smatrao sam normalnim da žene tračaju. Jedno jutro, bio je vikend, došla je baš rano na kafu. Nama je bila rutina da se vikendom ujutro jebemo, odmorni , a želja za jebanjem prisutna kod oboje. Obožavao sam taj ustaljeni ritual kad se probudim i odmah zavučem glavu u toplo međunožje moje drage. Vikendom nije nosila gaćice, jer je znala da sledi dobro jebanje, samo bi, posle večernjeg tuširanja obukla pamučnu spavaćicu. Pičkica je isto navikla na taj ritual, pa su se noge skoro automatski širile kad bi prema pički krenula moja glava. Pička je ujutru topla, odmorna, samo je čekala jezik da je navlaži i jebanje je moglo početi.

Problem je bio što je krevet škripao i što se to baš čulo. Imao sam osećaj da nas ceo komšiluk čuje. To jutro smo bili baš bučni, jebali smo se baš žešće, a škripanje kreveta je bilo toliko da sam dragu ostavio bez orgazma. Samo sam joj napunio pičku želeći da škripanje kreveta što pre prestane. Zbog škripe kreveta moja draga je ostala nedojebana, pa sam planirao da je jebem u dnevnom boravku na kauču, jer on nije škripao. Draga je otišla da nam skuva kafu onako u beloj pamučnoj spavaćici spremna na nastavak jebanja. a ja sam ostao da leškarim u krevetu. U to vreme je nekako i komšinica došla na kafu. Nikad tome nisam pridavao neku važnost, međutim jutros je priča krenula o sexu, pa je privuklo moju pažnju.

”Joj, komšinice, rekla sam mužu da popravi krevet pre nego dođu podstanari.”

“Znači, čula se škripa kreveta jutros?”, upita je moja žena.

“Jeste, komšinice, ali srećom muž je na poslu, pa sam samo ja čula. Tako me je to napalilo, jer sam znala da se jebete, a ja se pošteno nisam jebala već mesec dana!”

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt