“Vidio sam ženu sa drugim muškarcem” – Ispovesti
Ispovesti

“Vidio sam ženu sa drugim muškarcem”

“U prekrasnom sam braku, divna supruga i bezbroj ljubavnica. Muškarac sam i sasvim je normalno da imam više žena. Prije par mjeseci sam za vikend otišao na “službeni put” u susjedni grad sa mojom ljubavnicom. Ali kada sam u subotu uveče u istom hotelu vidjeo moju “finu” ženu sa nekim OLOŠOM OD MUŠKARCA, pao mije mrak na oči.

Nisam čekao ni sekunde zaletio sam im se za stol na kojem su se zaljubljeno gledali i nešto pričali i prvo njega dobro naučio pameti da ne dira zabranjeno voće, udate žene, pogotovo ne moju, a onda sam i njoj opalio par šamara. Kada me je pilala od kud ja u istom hotelu, reko sam joj sa sam znao da se nalazi sa ljubavnikom i da sam zbog toga slagao da idem na službeni put.

Malo mi je bilo glupo kada je rekla da je to muž od njene prijateljice koja je u tom trenutku bila u toaletu, i da me nikada nije prevarila niti je o tome razmišljal jer sam ja za nju jedini muškarac, a kada se prijateljica pojavila osjećao sam se kao magarac.”

BONUS ISPOVEST:

OPASNO VRELI DODIRI! Trljao se o mene otpozadi, snažno stežući mi grudi…

Napunila sam 22 godine, zaposlila se, uživala u životu… Posle egzibicije koju sam imala u vozu pre nekoliko meseci, videla sam se još dva puta sa oženjenim tipom koji me je maltene silovao u prljavom veceu međugradskog voza dok su mu dva kupea dalje sedeli žena i deca. Sterilnost hotelskih soba u kojima smo se sastajali posle toga, učinila je da nestane čar sasvim solidnog seksa koji mi je pružao, ali koji mi je izgledao gotovo nebeski dok me je tucao u tom vozu. Išla sam dalje, jedan tip, drugi tip, ništa ozbiljno, ništa što bi me posebno zaintrigiralo i zadržalo u nečijem naručju.

Sasvim slučajno pre nekih dva meseca upoznala sam jednog klinca, imao je jedva 19 godina, visok, zgodan, dečački osmeh koji je razoružavao, bio je vrlo direktan, rekao je da mu se sviđam, da bi voleo bolje da me upozna, prihvatila sam njegovo pomalo naivno udvaranje i već posle drugog viđanja, kresnuli smo se u stanu njegovih rodielja koji su otišli za vikend van grada. Umeo je sasvim pristojno da koristi „stvarčicu“ kojom je bio lepo obdaren, a mene je palila već i sama pomisao da me tuca klinac. Naravno krasila ga je i napaljenost i entuzijazam svojstven njegovim godinama. Nikada mu nije bilo dosta. Tucao me je na trosedu u dnevnoj sobi, na kraju obrzirno ga je izvadio i svršio mi po stomaku. Kada smo posle petnestak minuta otišli da se zajedno tuširamo, uzela sam ga u ruku i nežno mu ga oprala. Već posle prvih dodira on je ponovo bio spreman, klekla sam u kadi i pušila mu. Tucao me je presamićenu preko veš mašine njegovih roditelja od pozadi. To je bilo jedno sasvim lepo provedeno veče. Na kraju mi je pozvao i taksi i galantno platio vožnju. Sledećeg vikenda smo ovo ponovili, nisam se žalila, on je bio moja mala i slatka tajna. Insistirala sam naravno da sve ostane među nama, nisam želela da ga upoznajem sa svojim društvom, takođe nisam imala nikakve ambicije ni da upoznajem njegovo.

Ponovo smo se videli posle nekoliko dana, otišli smo na piće u centar grada gde su bile male šanse da naletimo na nekog poznatog. Sedeli smo i zezali se, bez ikakvog držanja za ruke, dugih pogleda i sličnih emotivnih sranja. Odjedanput iza leđa mog pratioca pojavio se neki dečak, pozvao ga po imenu, on se okrete i osmehnu. Bio je to njegov brat od tetke, slučajno je prolazio i primetio ga u kafiću pa je došao da se javi. Pitao je da li mi smeta da sedne sa nama, nisam imala ništa protiv. Imao je osamnest godina, trenirao fudbal i još uvek išao u srednju školu. Sedeli smo još nekih pola sata, a onda se razišli pošto je roditeljski stan bio zauzet sve do vikenda. Moj klinac me je zvao dva dana kasnije da me pita da li bih za vikend došla kod njega kući na kafu. Rekoh mu: „nemoj da me tako folirantski zoveš na kafu, reci zašto me zoveš“

– „Hoću da te jebem, hoćeš li doći?“

– „Naravno da hoću. Šta ti radi onaj slatki brat?“

-„Nemam pojma, nisam ga video od onda, i nadam se da se ne ljutiš što se onako pojavio. Stvarno nemam ništa sa tim.“

– „Ma u redu je on, nema problema, pozdravi ga kada ga vidiš…“

Došla je i subota ,bio je lep i topao dan. Istuširala sam se,i stala ispred velikog ogledala. Moja dugačka,smeđa, blago kovrdžava kosa,zelene oči, sjajna i zategnuta koža, male ali čvrste grudi, tamne bradavice,duge i lepe noge, ravan stomak, depilirana pica…bila sam zadovoljna svojim izgledom. Obukla sam tange, i brus u istoj boji. Minić, laganu košuljicu i sandale sa visokom i tankom štiklom, za koje mi je rekao da ga posebno pale. Volela sam da svojim mušarcima izlazim u susret na taj način, da bi mi dali što više od sebe kada se nađemo oči u oči. Pozvala taksi i za manje od pola sata bila ispred njegovih vrata.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt