Muž mi je rekao da idem kod roditelja – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Muž mi je rekao da idem kod roditelja

– Dobro, ali nemojte očekivati da ću sad izaći pred vas samo u toj krpici – nasmiješila se. Poslije sam je odveo u draguljarnicu te sam joj, iako se u početku protivila, kupio lepu ogrlicu, tako da je sad stvarno mogla proći za princezu. Na balu je bila predivna, sve oči su bile uprte u nju dok je lebdela na podiju, u njenoj haljini koja je bila taman toliko tanka da niste sigurni vidite li ono što mislite ili je sve ipak samo delo vaše mašte.

Che bella donna?! – šapnuo mi je na uho moj partner kad smo odlazili sa zabave, kao da mi je htio naglasiti da takvo što ne smijem propustiti. Nataša je dolazila iz siromašne obitelji, tako da joj se od cijelog tog glamura, a pomalo i od šampanjca, zavrtjelo u glavi. Pred vratima sobe sam je nježno poljubio u obraz, bacivši mamac.

– Onda, ne ostaje mi ništa drugo nego se povući u svoju sobu i zamišljati te u onim tangicama, kad mi već nisi htjela pokazati kako ti stoje.

– Ovo je bila večer mojih snova. Zašto zamišljati, kad sam vam spremna dati sve – rekla je, objesivši mi se oko vrata. Ušli smo u sobu ljubeći se, te me gurnula na krevet. Pustila je laganu glazbu, upalila svijeće, te je započeo njen erotski ples. Njihala je bokovima i prelazila rukama po svom vatrenom tijelu. Stiskala je grudi i naguzivala se put mene. Ja sam se dotle razodjenuo i počeo natezati svoju 20-centimetarsku haubicu.

– Ooooh, gospodine direktore, pa vi imate pravu batinu – rekla je uzbuđenim glasom, ne skrivavši svoje oduševljenje s pozamašnim dimenzijama mog kurca. Ubrzo je s nje skliznula haljina, te sam je napokon video u tangicama. Imala je prekrasno telo, sa zategnutim trbuhom i čvrstim grudima dvadesetogodišnjakinje. Njena zlatna kosa milovala je putene grudi koje su bile ukrašene tamnim svilenkastim bradavicama. Gledajući moj kurac mazila se po pici, te se izvijala i pružala mi pogled čas na grudi, a čas na naprčenu, preplanulu guzu. Polagano je skinula gaćice i bacila ih na mene. Pažljivo sam ih ponjušio. Bile su vlažne i mirisale su na mladu picu. Legla je pored mene i nije mi dugo trebalo da navalim s jezikom na njenu fino podšišanu mačkicu, s tankim plavim dlačicama. Igrao sam se s njenim klitorisom, dok je jecala od užitka – Ližite mi zločestu picu, oooh, sva gorim. Dok sam jezikom obrađivao njen biserčić, zabijao sam joj prst u vlažnu rupicu, te vibrirajući njime istraživao njenu unutrašnjost. Posle sam jezikom kupio sokove iz njene vagine, pokušavši joj ga gurnuti što više unutra. Nakon što sam je raspametio, odlučio sam da je spremna primiti moju batinu. Stao sam između njenih raširenih nogu te sam joj ga nežno gurnuo do pola.

– Mmmm – zastenjala je, dok je polagano klizio unutra pa van iz njene dobro podmazane pičke. Malo sam je tako jebao, a onda sam joj ga naglo dao do kraja. Očito se nikad nije susrela s ovolikim macanom jer ju je ovaj drugi dio totalno iznenadio.

– Aaaah !!! – kriknula je – pa vi ćete me raspoloviti! Ipak, ubrzo se privikla na mog macana te mi je njeno glasno stenjanje davalo do znanja da joj paše ova divlja jebačina. Rasturao sam joj pičku svojim užarenim kopljem, ne dajući joj da dođe do daha.

– Uh, kako je ovo dobro.

One mlađe su previše neiskusne, a one starije su previše rasklapane – razmišljao sam. Osetio sam da se počela grčiti te sam ga još jače nabijao u njenu ustreptalu pičkicu.

– Ajme koju kurčinu imate. Dajte mi ga, aaaah!!! – stenjala je i vrtela glavom, dok se cijela tresla kao prut, svršavajući, zabivši mi nokte u leđa. Nedugo nakon što je svršila, izvadio sam svoj pulsirajući kurac iz njene pičke. Uhvatio sam je za glavu tako da sam joj prinio lice mom macanu.

– Želite da vam ga popušim, gospodine direktore? – mazno je rekla, dok me prodorno gledala svojim velikim plavim očima. Ne spuštajući pogled počela ga je gutati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt