Muž mi je rekao da idem kod roditelja – Ispovesti
Ispovesti

Muž mi je rekao da idem kod roditelja

Muž mi je rekao da idem kod roditelja… U braku smo 9 godina i imamo sina i ćerku. Ponovo sam trudna, a pre par dana sam na ginekološkom pregledu saznala da nosim trojke. Bila sam presretna, jednostavno obožavam decu, ali kada sam mužu saopštila da su upitanju ne jedna već 3 bebe u mom stomaku počeo je da divlja… bukvalno je pobesneo.

Rekao mi je da moram abortirati jer nismo u situaciji da imamo petero djece. Ja sam se naravno usprotivila, ali on mi je dao rok od 24 sata da razmislim… ili abortiranje ili da kupim svoje stvari i da ga napustim. Celu noć zaspala nisam, plakala sam i plakala razmišljajući šta da uradim. Ujutro kada sam ustala rekla sam mu da ga volim najviše na svetu, ali da tri nevina bića ne mogu tek tako U.ITI. Spakovala sam svoje stvari i otišla kod roditelja. Iskreno već 3 dana kako sam ga napustila i mnogo mi fali i on, ali posebno naša deca koja su ostala kod njega.

Nadala sam se da će on popustiti i prihvatiti da rodijem ove trojke, ali ništa ni poruku da mi pošalje da vidi kako sam. Mnogo razmišljam, baš mi je teško… sa jedne strane muž i dvoje prekrasne dece, sa druge ova 3 nevina bića u mome stomaku… Šta god da odlučim na kraju gubim… GROZNO. Već sam se u par navrata uhvatila kako razmišljam da je abortus možda iak najbolje rešenje. Zašto mora biti ovako???? ZAŠTO!!!

BONUS ISPOVEST:

Polagano je skinula gaćice i bacila ih na mene… Pažljivo sam ih ponjušio….LIZAO SAM JE BEZ PAUZE…

Ja sam uspešni poduzetnih na pragu 40-tih, imam svoju firmu i često dolazim u priliku povaliti neku od svojih zaposlenica. Ipak, dosta vremena već izbegavam takve situacije, jer posle uvijek slede ogovaranja, a naročito je nezgodno kad se neka od njih previše zagreje za mene, ili možda moj novac. To izbegavanje mi je dosta dugo i polazilo za rukom, sve dok nismo zaposlili mladu pripravnicu plave kose, mačkastih plavih očiju, tela kao u gazele.

Već duže vremena sam je mjerkao, a prilika za akciju ukazala se kad sam trebao ići na poslovni put u Italiju. Sa mnom je trebao putovati i netko iz pravne službe, pa sam vešto predložio da to bude baš Nataša, naglasivši da će joj to biti dobro iskustvo. Možete samo misliti o kojem sam ja iskustvu sanjario. Dok smo se dogovarali o putu u jednom trenu sam se totalno isključio, zamišljajući njenje vrele pupaste usne na mom kurcu.

– Uh, što bih dao da mi ga ta mala popuši – sanjario sam.

Ubrzo sam se vratio u stvarnost, objasnivši svoju odsutnost, jakom glavoboljom. Nisam puno ni lagao, boljela me donja glava, jer mi je barem litra krvi navrnula u kurac izazvavši neviđenu erekciju. Odseli smo u elitnom hotelu, uzeo sam najlepše sobe, u nameri da je očaram svojim bogatstvom. Naravno, nisam zaboravio srediti da budemo soba do sobe. Stigli smo kasno naveče u Rim i imali smo predivnu večeru uz šampanjac i svijeće. Sve kako treba. Nisam hteo uprskati stvar te sam je tu noć pustio na miru, zahvalivši se pristojno za ugodno veče i zaželjevši joj laku noć.

Sutradan smo posao s talijanskim partnerima zaključili na obostrano zadovoljstvo. Nataša je bila prava, šarmirala je sve sudionike sastanka i uvelike mi je bila od pomoći. Te smo večeri bili pozvani na bal, u čast mog poslovnog partnera koji je slavio 50. rođendan. Nata, kako je od milja zovem, mi se požalila da nije ponela ništa prikladno za takvu svečanost. Poveo sam je u elitnu četvrt, napomenuvši da je častim s haljinom zbog odlično obavljenog posla. Bilo je veoma ugodno promatrati je dok je birala razne haljine i tražila moje mišljenje.

– Što mislite o ovoj? – izašla je lepršavo iz svlačionice. Iako sam u tom trenutku poželio da nema ništa na sebi, moram priznati da joj je haljina savršeno pristajala. Bila je to tanka crna haljina na naramenice, koja je lagano padala na njene jedre grudi. Kako su se ispod haljine nazirale bijele gaćice, predložio sam joj da bi uz haljinu bolje pristajalo crno donje rublje. Pružio sam joj crnu tangu, dometnuvši da joj grudnjak nije potreban.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt