Išao sam često kod strica – Ispovesti
Ispovesti

Išao sam često kod strica

Išao sam često kod strica… Pored moje kuce kucu ima i moj stric ali ne rodjeni, ima zenu Milicu i sina i cerku, a prekoputa nas zivi moj najbolji drug sa majkom i sestrama. Moj stric je ziveo dugo godina u Austriji i tamo je nasao drugu zenu i svi su znali za to i strina i njegov sin i cerka koju su dosta stariji od mene. Kada ga je ta zena u austriji napustila vratio se kuci a tu je bila moja strina, ponasaju se normalno jedno prema drugom ali ljubavi nema.

Njihovi sin i cerka su se odselili tako da su oni ziveli sami a ja sam voleo da dolazim kod njih da pusim sa njima cigaru i gledam tv, zato sto sam se tada krio od mojih da pusim cigare. Da predjem na stvar, stric skoro nikada nije bio kuci retko kad uvek bi kockao, kuvao bi se i ziveo svoj zivot u stanu koji je iznajmio. Kao i svakoga dana vratio sam se iz skole jeo i posle jela otisao kod strine da zapalimo zajedno cigaru i uzivamopricajuci i gledajuci tv, strinu nikada nisam gledao ocima nekoga ko hoce da je….ali desilo se sta se desilo.

BONUS:

‘Ako prvi put nije išlo, zašto bi sada bilo drugačije?’ Postoje razlozi zbog kojih vrijedi ponovno pokušati!

Ako se prema vama ponašao grozno, ali je sada svjestan toga, promijenio se u toj mjeri da je sada potpuno druga osoba, imate šanse. Oprostiti nekome tko se iskreno kaje radi svojih pogrešaka dobro je i za vas. Ako ste oboje spremni oprostiti i među vama postoji ljubav, druga šansa može dovesti do zrelije i potpunije veze.

Jedan od najboljih ljubavnih savjeta kaže – uči iz veza koje su loše završile. Uglavnom te lekcije možemo primijeniti na novu vezu i izbjegavati pogreške iz prošlosti, ali ako obje strane to zaista žele od srca, ista saznanja mogu pomoći za napredak veze. No, oba partnera moraju biti voljna priznati pogreške i truditi se poboljšati stvar.

Postoje bivši koje treba držati na distanci. To su oni koji varaju, čine vas nesretnima ili su nasilni. Ali ako je vaš bivši u osnovi dobra osoba, postoji mogućnost da stvar uspije iz drugog pokušaja. Ponekad se veza ne razvije u dobrom smjeru zbog najrazličitijih okolnosti koje se u međuvremenu mogu promijeniti.

Mnogi ljudi nisu dovoljno odrasli iako bi prema svojoj dobi to trebali biti pa je to razlog zašto ne uspijevaju ostvariti uspješnu vezu. Ako im se u životu dogode stvari zbog kojih napokon odrastu, bit će spremni za normalan odnos.

Uglavnom vlada mišljenje da žene vole zločeste dečke, no mnogi se ne bi složili s tim. Žene koje sebe doista poštuju žele nekoga tko je dobar prema njima, tko ima dobro srce. Dogodi li se situacija da se na vašem putu ponovno nađe netko s kim ste bili, a pouzdano znate da ima dobro srce, možda se isplati razmisliti o pomirenju.

Ponekad veza ne uspije zbog vanjskih utjecaja i situacija. Ako se to promijeni, nestaju prepreke. Jedan partner se može odseliti zbog promjene posla te veza na daljinu postane preteška za oboje. Ako se sretnu nekoliko godina kasnije, a oboje su solo, imaju šansu obnoviti staru ljubav.

Jedno je sigurno. Ako bivši partneri i dalje gaje snažne osjećaje jedno prema drugome, postoji velika mogućnost da obnovljena veza i uspije. Obnova odnosa nije laka ni za jednu stranu, ali je itekako moguća. Ovisi o trudu i željama. Ali ako je jedna strana krenula dalje, koliko god se trudili, neće vam uspjeti izgraditi kvalitetan odnos. Sve će završiti kao i prvi put.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt