Bivša me pokušala poniziti – Ispovesti
Ispovesti

Bivša me pokušala poniziti

Bivša me pokušala poniziti… Sreo sam bivšu nakon dužeg vremena, u kafiću u kojem smo stalno blejali, da bi mi ona rekla, misleći da je duhovita ”vidim, tu si gde sam te i ostavila”, ja sam njoj samo odgovorio ”aha, a ti si se nešto ugojila”. Bilo je i više nego dovoljno.

-Ponovo sam u vezi i živim sa dečkom s kojim sam imala prvi poljubac u životu(prije 10 godina) . Iako sam bila u dugoj vezi za to vrijeme, a i on je imao dvije duže veze, sve te godine bila sam pomalo i dalje zaljubljena u njega i potajno se nadala da se neće oženiti i da ćemo mi opet probati, jer smo prvi put bili jako mladi, a i prekid je s njegove strane bio prilično fer i iskren. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna i koliko mi srce kuca kad sam pokraj njega, kao i onda! I dalje ne vjerujem da se ovo događa.

BONUS:

Jaja? Mlijeko? Samo pivo? Od pogleda u njegov hladnjak doznat ćete više od pogleda u njegove oči

Boca sivog pinota i staklenka jalapeno papričica
Prazan frižider može značiti samo jedno – jede vani. Ovaj vaš pomodni vinski znalac možda je ipak malo lijen i razmažen.

Related Articles

Šest piva i ostaci pizze iz dostave
Neuravnotežena prehrana kao kod djeteta iz sedmog osnovne. Prije nego što uđete u njegovu kupaonicu, preporučujemo vam da zatvorite oči.

Odrezak goveđeg buta i grincajg od kumice s placa
Sam će pripremiti govedinu na lovački – pravi alfa mužjak.

Mineralna voda San Pellegrino, tartufi i kavijar
Ili je ludo bogat ili je opako pretenciozan ili – oboje. Za svaki slučaj provjerite jeste li vi njegova Eliza Doolittle.

Puno povrća, jaja, naresci, nekoliko vrsta sireva, mlijeko, jogurt…
On jedva čeka naći nekoga kome će kuhati. I nada se da će vam kuća biti puna dječje cike. Materijal za brak.

Bezglutenski kruh, nemasna majoneza i tofu
Super što jede zdravo. Ali možete li biti s frajerom koji baš nikad ne bi svoje nepce “okaljao” sočnim hamburgerom i zalio ga pivom?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt