Ne mogu da dišem bez svoje supruge – Ispovesti
Ispovesti

Ne mogu da dišem bez svoje supruge

Ne mogu da dišem bez svoje supruge… Toliko je volim da i nakon skoro 10 godina braka, ne mogu da zaspim ako žena nije sa mnom u krevetu. Prosto sam navikao da je tu pored mene, da je držim za ruku, da slušam kako diše, a kad nije tu ja jednostavno ne mogu da spavam i samo o njoj razmišljam.

SINOĆ SAM SE PROBUDIO OKO 4 SATA UJUTRO, VRUĆINA MI NIJE DALA MIRA I SHVATIO SAM DA MOJA SUPRUGA NIJE PORED MENE… Ustao sam da vidim gdje je i šta radi u to doba i čim sam izašao iz spavaće sobe, čuo sam je u kupatilu.

Prišao sam kupailu koje je bilo zaključano, a kada sam pogledao kroz ključaonicu vidio sam moju suprugu kako kuca nekome poruku u gluho doba noći, a onda mu i šalje svoju sliku.

Možda bi nekome muškarcu ovo što sam ja doživio i smetalo, možda bi neko bio ljubomoran, smatrao se prevarenim, ali meni ne smeta. Polako sam se vratio u spavaću gdje sam je skoro sat vremena čakao prije nego se vratila. Kada je legla uhvatio sam je za ruku i bezbrižno zaspao!

BONUS:

Ovo su najbolje poze za seks s frajerom koji baš i nije obdaren!

Jako maleni penisi relativno su rijetka pojava, no bez obzira na to je li penis s kojim imate posla najmanji koji ste vidjeli ikad, ili je samo manji od prosjeka na koji ste navikli, željet ćete iz njegove veličine izvući maksimum. A evo kojim ćete pozama postići upravo to!

Seksi njihaljka

On neka legne na leđa, a vi sjednite na njega. Umjesto strastvenog miješanja i jahanja, nježno se pomičite gore-dolje, lagano vrtite bokovima, trljajte se o njegov penis i njegovu pubičnu kost, što god da vas najviše zadovoljava. Ako je dovoljno velik da je pritom u vama, uživajte, a ako cijelo vrijeme isklizava van, pritisnite ga vaginom i intenzivno se trljajte o njega.

Dvostruko zadovoljstvo

On neka bude na leđima, vi na njemu, on neka lagano raširi noge. Prvo ga stimulirajte rukom, a kada bude potpuno spreman za uklizavanje u vas, u priču uvedite neku seksi igračku, poput malenog vibratora. Igračkom stimulirajte njegov anus, samo obavezno prvo pitajte. Istovremeno, neka i on stimulira vibratorom vaš klitoris i zajedno uživajte u čudima tehnologije.

Začinjeni doggy

Doggy je izvrsna pozicija za frajere s malim penisom jer im ova poza dopušta da budu onoliko duboko unutra koliko god je to moguće. Iskoristite i njegove druge vještine i seks začinite dodatnim zadovoljstvom. Nakon nekoliko sekundi intenzivne penetracije, neka se sagne i oralno vas zadovolji, a vi se prepustite raznim izvorima užitka.

Uska žlica

Lezite se oboje u poziciju žlice, on neka bude iza vas, a vi nogu zabacite preko njegove kako biste ga još više privukli sebi. Inače, ova je poza savršena za analni seks budući da je u njoj najmanja mogućnost da bude bolan. On dobiva još intenzivniji, suženiji osjećaj, a vi dobivate drugo zadovoljstvo. Osim toga, vaš klitoris mu je više nego dostupan pa se slobodno može potruditi dodatno vas stimulirati.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt