“Radim kao sekretarica…” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Radim kao sekretarica…”

Dohvatio sam je oko struka i pomahnitalo joj lizao grudi i bradavice, klenuo sam i obrazima sam milovao njen stomačić i ljubio ga. Uhvatio sam je za guzove i podigao a ona me je obuhvatila nogama oko kukova.

Naslonio sam je na zid a moj već uveliko tvrd kurac je uleteo u njenu tesnu ribicu bez navođenja. Jebao sam je tako da se tresla kabina, da smo bili na planini rušilo bi se kamenje. Zgrabila me čvrsto oko vrata i dahtala mi za vrat, i ja njoj, oboje smo bili napaljeni.

Jebali smo se žestoko i nismo razmišljali da li će neko da naiđe. Spustio sam je a ona se kolenima popela na stolicu i savila preko naslona. Gurnuo sam joj ga jako kao da mi je zadnje, nagao sam se preko nje i držao naslon od stolice dok sam joj ga žestoko nabijao.

Posle toga sam ja seo na stolicu a ona mi je okrenula leđa i sela u krilo. Skupio sam kolena a ona je raširila noge i naslonila dlanove na moja kolena. Držao sam je za kukove dok mi se navlačila na tvrd kurac.

Uživao sam dok je ulazio u tesan pičić iz koga su se cedili sokovi niz moj kurac sve do jaja. U toj pozi smo ostali do kraja, navlačila se tesnom picom a moj kurac je hteo da eksplodira koliko je bio nabrekao. U toj pozi je svršila, a svršavala je glasno uz vrisak dok se od uzbuđenja cela tresla na meni.

Samo što je ustala, skočio sam sa stolice pritisnuo je uza zid Izdrkao sam ga među njene guzove dok je moj glavić pritiskao njen čmar. Obrisala se vlažnim maramicama i obukli smo se. Radnju je napustila veselim korakom sa kesom u kojoj su bile stvarčice koje je izabrala i koje joj naravno nisam naplatio.

Nalonio sam se na vrata i ispratio pogledom koji je bio zakovan za njeno seksi dupence.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt