“Dečko nije ispunio uvijete pa sam otišla kod komšije” – Ispovesti
Ispovesti

“Dečko nije ispunio uvijete pa sam otišla kod komšije”

Vodila sam ljubav svako dnevno sa svojim deckom i uvek trazila od njega da mi ga stavi u zadnjicu, a on je to odbijao jer mu je gadno a ja nisam mogla vise da cekam pa sam otisla kod komsije.

Navodno na kafu a zatim sam mu rekla da hocu da prevarim svog decka sa njim jer mi se mnogo svidja, a on je uvek bio zaljubljen u mene tako da sam pocela da ga ljubim po vratu a on se odmah napalio i skocio mu zatrazila sam malo ulja da mi da on me zacudjeno pogledao ali ipak mi dao, ja sam malo namazala zadnjicu a zatim sela na njega tako je lepo i brzo skliznuo da komsija nije ni primetio u kojoj se rupici nalazi i sada svaki put kada hocu da promenim decko je za moju macu a komsija za zadnjicu lepo njima meni jos lepse.

BONUS ISPOVEST:

OSTVARILA SAM FANTAZIJU: On nije skidao pogled sa mene, a ja sam se oblizivala i progutala sve do poslednje kapi!

 

Imam 36 godina, zovem se Ivana, srećno sam udata već deset godina. Moj muž Dragan ima 32 godine I naš seksualni zivot je svih ovih godina uvek bio na vrhuncu. Ovu priču želim da podelim sa svima vama, jer je to jedna naša mala tajna. Prica je istinita tako da vam neću otkrivati gde živimo.

Došla sam jedne večeri sa posla, muž je sedeo za kompjuterom. Kada sam usla u kucu videla sam da je zatvorio google i na radnoj povrsini nije bilo nicega, samo me je poljubio i rekao da mora do kupatila da se tusira. Pomislila sam da nešto krije, pa sam odmah sela i otvorila istoriju da proverim. Usledilo je iznenađeenje. Nije bilo društvenih mreza, vec samo jedan sajt sa pornićima.

Usla sam da vidim sta je to, mislila sam da nije zadovoljan nasim seksualnim zivotom, ali sam se potpuno zbunila kada sam videla sadrzaj stranice. Bila je to stranica sa privatnim video snimcima parova koji menjaju partnere. Zapravo muževa koji dele svoje žene i pasivno posmatraju dok one vode ljubav sa nekim drugim. Dragan se zadržao u kupatilu duze nego inače. Pretpostavila sam.

Drkao je. Nije mi nista bilo jasno. Te večeri smo legli ranije I imali odlican seks, tek tada sam bila jos vise zbunjena. Ujutru je ustao i otišao, kao po obicaju, jer inace na posao odlazi ranije od mene. Razmisljala sam o svemu, pitala sam se zasšo mi nikada nije rekao ništa o svojim fantazijama.

Posle nekoliko dana sam opet ušla u istoriju surfovanja i videla da i dalje redovno prati slicne sadrzaje. Otišla sam na posao jednog jutra i razmišljala o svemu. Kao po običaju,šef je došao i udelio mi kompliment, rekao je da danas izgledam izuzetno privlačno. Imala sam na sebi belu prozirnu kosulju, tako da su moje grudi bas dolazile do izražaja, suknja mi je bila tek malo iznad kolena.

Ostali smo sami u kancelariji i on je prišao. Dugo je gledao u moje grudi, primetila sam da ima erekciju. U jednom momentu ga pogledam pravo u oci, ali on spusta pogled i ostaje zbunjen. Bilo mu je neprijatno. Bio je privlacan tip, 46 godina. Atletski građen. Nikada ranije mi nije na pamet padalo da bilo sta imam sa njim, međutim tog dana sam počela malo drugčijije razmisljati.

Zasto bih mu odolevala, mog Dragana ionako pali pomisao da me sa nekim deli, jel da? Ustala sam i zakljucala vrata, gledao je zbunjeno. Prišla sam mu i spustila ruku na njegovo već uveliko nabudženo međunožje. Dubok uzdah i neverica u njegovim ocima mi je dalo hrabrosti da odem korak dalje. Spustila sam se na kolena i otkopcala mu lagano slic. Izleteo je komad od sigurno 20cm. Bio je obrijan, miristan i ugladjen, bas kao i sef.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt