Ne znam šta mi se dešava u zadnje vrijeme: Sviđa mi se sin od djevera – Ispovesti
Ispovesti

Ne znam šta mi se dešava u zadnje vrijeme: Sviđa mi se sin od djevera

Ne znam šta mi se dešava u zadnje vrijeme… Sviđa mi se sin od djevera. On ima tek nekih 20 godina, ali kada ga gledam u meni se nešto dešava… neko ludilo, znam da nije normalno, ali jače je od razuma. Nikada u životu nisam bila tako, slobodno ću reći, zaljubljena.

Živimo relativno blizu i juče sam odlučila da konačno načinim korak ka ispunjenju sna. Bila sam sama kod kuće, a on je došao po neke stvari iz garaže. Rekla sam sebi TO JE TO i pozvala ga da uđe.

Na hiljadu načina sam mu se “nabacivala” ali on nije reagovao. Nakon što je popio kafu i nakon što se ništa nije desilo, shvativši da će ubrzo otići i da ću propustiti priliku, ja sam mu direktno rekla sve šta mi je na srcu. Jednostavno sam zažmirila pred njim i otovrila dušu.

Nakon što me saslušao rekao mi je da je šokiran mojim riječima, te da ne želi ništa tako opasno da radi dok dobro ne razmisli. Tada sam ispala kao najgora drolja, toliko sam se ponizila da me sramota napisati šta sam uradila, ali nije upalilo. Na odlasku je rako da će da razmisli…

Ne znam da li stvarno misli razmisliti ili je to bio blaži način da mi kaže da me ne želi. Možda sam prestara za njega. Cijeli dan sam van sebe, razmišljam…

Glava hoće da eksplodira, a ni na jedno od milion pitanja nemam odgovor. Nije mi se javio, ne znam da li da ga zovem, da pitam… Oboliti ću u ovoj neizvjesnosti.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt