Muž mi je ispunio želju za Novu Godinu mi je poklonio TROJKU, ali nije očekivao da ću … – Ispovesti
Ispovesti

Muž mi je ispunio želju za Novu Godinu mi je poklonio TROJKU, ali nije očekivao da ću …

Kada je moj suprug počeo da nas svlači, shvatila sam koliko je zapravo seks u troje privlačan. Nisam ni stigla da razmišljam o tome zbog svog planiranja. Bilo je malo zbunjujuće pratiti sve što se dešava, ali svi smo se trudili da jednako rasporedimo pažnju i da sve troje budemo uključeni.

Posle 40 minuta, ja sam izgubila interes za seks i shvatila sam da su oni seksualniji od mene, pa sam ih samo mazila dok se nisu izmorili. Posle smo sve troje ležali zajedno u krevetu, a moj suprug je bio presrećan – otkrila je Pamela.

Dok je šetala kući sa njihovom partnerkom, ona joj je priznala kako je celo iskustvo za nju bilo veoma uzbudljivo, posebno deo kada je bila sa njom. Pamela, sa druge strane, nije delila isto mišljenje.

– Bila sam polaskana što se njoj dopalo, ali ja nisam mogla da dočekam da odem kući i da se istuširam. Možda sam ipak konvencionalnija nego što sam mislila.

U teoriji mi nije smetalo da delim supruga na jedno popodne, ali u praksi sam bila potrešena. Tada sam shvatila da mi u toku seksa nije bilo dosadno, već sam se se uznemirila – priznala je ona.

ORATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU DRUZENJE-ISPOVESTI

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt