SVEKAR ME PITAO DA SE UDAM ZA NJEGA: Kada mi je to ponudio, mislila SAM DA NIJE NORMALAN, ali onda KAD SAM VIDJEL ono PREDOMISLILA SAM SE momentalno. Milsim DA SAM DOBRO POSTUPILA – Ispovesti
Ispovesti

SVEKAR ME PITAO DA SE UDAM ZA NJEGA: Kada mi je to ponudio, mislila SAM DA NIJE NORMALAN, ali onda KAD SAM VIDJEL ono PREDOMISLILA SAM SE momentalno. Milsim DA SAM DOBRO POSTUPILA

Svekar mi je ponudio da se udam za njega… Bili smo u braku skoro 20 godina imamo troje djece, odrasle živjeli smo pristojnim životom, ali onda se sve promjenilo toh 11. decembra.

Suprug mi je ‘otišao’ u saobraćajki. Obzirom da smo živjeli u porodičnoj kući njegovih roditelja, sa njegovim tatom, ja sam nastavila da živim iako su mi moji roditelji govorili da se doselim njima.

Živjela sam sa svekrom, imali smo odnso kao što je i do te kobne nesreće bio, a onda mi je moj svekar prije mjesec dana kada smo bili sami kod kuće ponudio da mu budem zakonita supruga.

Šokirala sam se kada mi je to rekao, tražio je da se udam za njega rekla sam mu da je bolestan pitala ga kako će okolina da reaguje, a on me tada uhvatio za ruku i rekao: “Snajo, smiri se, sjedi da ti pojasnim.

Tada mi je objasnio da obzirom da več ima skoro 70 godina i da nije najboljeg zdavstvenog stanja želi da me vjenča kako bi ja, i njegovi unuci mogli naslijediti njegovu penziju koja nije baš mala.

Inaće je radio, sad da ne pišem kojoj evropskoj zemlji da nam se šta ne iskomplikuje i zaista mu je penzija velika. Iskreno od tih novaca smo najviše i živjeli i dok je moj muž bio živ. Na kraju sam pristala, naravno.

BONUS ISPOVEST:

 

BILA SAM SKROZ MOKRA! Neznanac me je snažno i dobro punio u kupeu voza!

 

Dobar dan, rekla sam dok sam ulazila u kupe prve klase voza koji je išao za moj grad. Bila sam u kratkoj poseti drugarici, i sada sam se vraćala kući. U kupeu je sedeo bračni par pristojnog izgleda, mogli su imati četrdesetak godina sa dvoje slatkih klinaca, i jedna starija gospođa.

Nekako sam se progurala do svog mesta saplićući se o stvari koje su klinci već razbacali po podu. Slučajno sam kolenom okrznula nogu glave porodice, izvinula sam se. Ljubazno se osmehnuo, ali kako me je samo pogledao ispod oka! Osetila sam blagu, ali začudo prijatnu jezu od njegovih očiju koje su me tako prostrelile.

Sela sam tačno naspram njega, i pokušala da povučem na dole svoju tesnu i kratku suknjicu. Imam dvadeset jednu godinu, lepo se oblačim, i stvarno dobro izgledam. Još jedanput me je odmerio od vrhova mojih špicastih cipelica sa visokom štiklom, preko mojih lepih vitkih nogu u svilenim hulahopkama sve do otkopčanog dugmeta na mojoj tankoj košuljici koja je ipak pristojno skrivala moje male, ali čvrste grudi. Predstojalo je dosadno klackanje od nekoliko sati, ili sam ja bar tako u tom trenutku mislila.

Izvadila sam časopis iz torbe i ovlaš ga prelistavala, povremeno gledajući na jednolični krajolik kroz koji smo prolazili. On je i dalje povremeno bacao kratke poglede ispod oka na moje noge i kraj moje suknje. Nesvesno sam čvršće stisnula kolena.

Posle nekih sat vremena puta, promrmljao je ženi kako su zaboravili da kupe vodu i da će otići do vagon restorana da to učini, i da popuši cigaretu u hodniku. Ustao je, kao slučajno me nemarno dodirujući nogom, još jednom me značajno pogledao i izašao u hodnik.

Posle desetak minuta kao da mi đavo ne da mira, i ja sam izvadila cigarete i naglo ustala i izašla u hodnik, počelo je da se smrkava a ceo voz kao da je već spavao. Osvrnula sam se , ali u hodniku u tom trenutku nije bilo nikoga osim mene. Zapalila sam cigaretu, i pošla niz hodnik do jedinog prozora na vagonu koji je bio odškrinut i koji se nalazio u blizini toaleta.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt