“Muž me vara sa prijateljicom” – Ispovesti
Ispovesti

“Muž me vara sa prijateljicom”

Varam muža već 2 godine, mislim samo sa drugim muškarcem imam odnose, realno to je dobro za njega, štedim ga dok drugog trošim na razne načine. Prošli vikend sam mu rekla da idem na seminar, a ustvari sam išla sa mojim momkom do susjednog grada, u hotel gdje smo najčešće se nalazili.

Sve je bilo sasvim uobičajeno, ali kada smo nakon akcije izgladnjeli sišli smo do restorana, u uglu restorana sam vidjela mog muža kako razmjenjuje nježnost sa mojom najboljom prijateljicom. Izgubila sam razum, em me vara, em sa najboljom prijateljicom, ne znam na koga sam bila više ljuta.

Krenula sam, ali sam se sjetila da je uopšte ne trebam biti tu. Ruke su mi bile vezane nisam mogla da odreagujem. Potpuno mi je uništio vikend. To me izjeda evo mjesec dana, ne mogu ni njemu ni njoj da kažem, a sve znam.

Čekam, pokušavam da ih ulovim na djelu, ali se vješto kriju, ali doći će i taj dan. Njoj ću da polomim leđa od batina, a njemu, njemu ću da uzmem sve, ostaće kao prosjek na ulici, bez eura u džepu.

BONUS ISPOVEST:

MATORKA ZA PAMĆENJE! Mislio sam da će mi eksplodirati moj muški ponos!

 

Vraćao sam se sa jedne žurke u gradu, pa kako mi je otisao noćni bus krenuo sam peške kući. Nije prošlo ni 10 minuta, a pored mene se zaustavio neki mercedes koji je vozila jedna žena od 45 godina i ponudila mi da me odveze kući, na što sam naravno i pristao. Vožnja je protekla u neobaveznom čavrljanju, ali ja sam krajičkom oka posmatrao tu predivnu ženu u zrelim godinama koja je bila obučena u nekom skupom crnom kompletu i predivnim crnim svilenim čarapama i cipelama sa visokom štiklom.

Mirisala je nekim erotskim mirisom zrelosti koji je budio iz sna moj kurac u pantalonama. Počeo sam se meškoljiti da ne primeti da sam se uzbudio, ali sam zakasneo pošto sam video njen osmeh na licu. Posle pola sata stigli smo kod mog stana, a na moje iznenađenje ta žena bila je moja komšinica u drugoj zgradi koju nikad nisam video.

Ponudio sam da dođe kod mene na kafu da joj se zahvalim, a na moju radost je prihvatila. Kada smo ušli u stan ona se raskomotila na krevetu, a ja sam otišao da skuvam kafu. Seo sam pored nje da bolje osetim toplotu njenog tela.

Ona je stalno premeštala svoje predivno oblikovane noge u svilenim čarapama, da mi je krv bubrila u kurcu koji samo što nije pukao! Primetila je da je gledam stalno u stopala pa mi je rekla:

-Sviđaju ti se moje noge?

-Naravno gospođo!

-Pa što se stidiš da ih pipneš! Više nisam mogao da izdržim, uzeo sam obe noge izuo je i počeo da je ljubim i ližem što sam slađe mogao. To joj se sigurno dopalo, jer je počela da stenje i uživa. Ona je za to vreme otkopčala moje pantalone, i onakvog kurca u punoj snazi stavila u usta. Nisam mogao da verujem da jedna žena u godinama tako puši, dudla, sisa do korena da sam mislio da cu odmah da joj svršim u usta i po kosi.

Prestao sam da joj ližem slatka stopala i položio je na leđa. Skinuo sam sve sa sebe sto sam brže mogao i digao njene prelepe noge na moja ramena i tako sam kurcem ušao u njenu vlažnu ribu sa sveže obrijanim dlakama da je njena glava udarila u kraj kreveta.

Raskopčao sam joj belu košulju koja je predivno mirisala na svež ženski znoj, a njene zrele bele grudi petice su počele da se tresu po mom ritmu jebanja. Mojoj sreći nije bilo kraja, u toj pozi sam mogao da ližem njena stopala, da jebem predivnu ribu i da rukama držim i mesim predivne zrele sise. Pumpao sam jebao karao tako pola sata kada sam se odvojio od nje i svu svoju toplu spermu polio po uzdignutim stopalima.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt