Otišla sam u Njemačku kod sestre – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam u Njemačku kod sestre

Čim sam napunila 18 godina i završila srednju školu, otišla sam u inostranstvo, tačnije u Njemačku da živim sa sestrom i njenim mužom. Međutim, ubrzo sam shvatila da sam višak, njihov mali stančić je bio premali za nas troje. Kada sam čak pomišljala da se vratim u Bosnu jedan djedica koji živi u istoj zgradi mi je ponudio da živim sa njim i da čak ne moram plaćati kiriju.

On je srbin, preko 60 godina ima, ali mi to nije smetalo i odmah sam spakovala stvari i otisla kod njega. Ništa veći stan u odnosu na sestrin, ali za nas dvoje sasvim dovoljan. Malo mi je bilo neugodno kada je pala noć i kada smo trebali na spavanje, jer sam morala spavati sa njim u krevetu, ali nisam imala izbora… i samo što sam zaspala probudio me… matorac je me obrađivao, pravila sam se da spavam, a ustvari sam uživala kao nikada…

U tom trenutku sam bila presretna, jer sam znala da sam da tako kažem osigurala moju budućnost. Sviđala sam se matorcu, činjenica koja mi je govorila da ću postati vlasnica stančića od 35 kvadrata nadomak Berlina i to u vrlo kratkom periodu. Već živimo preko 5 godina i svaki dan se nadam da mu je posljednji… ima 65 godina i mislim da je to tu negdje.. pri kraju što se kaže, a onda počinje život 🙂 Imam 23 godine, njemačke papire i stan nadomak Berlina… USKORO :)… Možel bolje???

BONUS:

Tko je za seksi igrice? Bez brige, nećemo vam savjetovati da kupite kostim pande i novi bič od najfinije kože…

Promjena rutine Da pogodimo, vaš put do sreće obično izgleda ovako: gledate Netflix na kauču, njegova je ruka na vašem koljenu pa ispod majice, slijedi pusa, nekoliko dodira i eto ga – stiže orgazam. Sve je to zadovoljavajuće, ali da ste u školi, dobili biste minus tri. Jer prema posljednjim ispitivanjima, čak 45% žena ne voli neprestano jednu te istu shemu. Kako to promijeniti? Prvo ćete morati prešaltati film u glavi. Zamislite da ste domina koja je upravo bacila svog roba na leđa. I onda ga zajahala…

Faktor iznenađenja Mislite na modne dodatke poput kožnog biča i uniforme? Ma ne! Ne morate ništa kupovati jer ne snimate nove nastavke “Pedeset nijansi sive”. Radije iskoristite prljavi arsenal riječi i recite mu nešto opako. Ili mu samo ubacite vibrator u ruke i recite: “Budi kreativan!”

Mijenjajte poziciju Ne morate biti sportski tip, ali trebate znati što znači kada u tekmama netko vikne “Zamjena”. Da, to znači da ćete svakodnevno – ili svakonoćno – provoditi mikro zamjene. Jer stvarno nije u redu da vi neprestano ležite i uživate dok se on preznojava. I obrnuto, naravno. Hvala, Cosmo, što si mi promijenio perspektivu!

Seksi fantazije A zašto ne biste zamišljali svog partnera u potpuno drugačijem svjetlu i otkrili nešto novo? Inspiraciju možete potražiti u erotskim podcastima (npr. Femtasy), feminističkim pornićima (guglajte Erika Lust “Role-Play for Adults) ili hot romanima (“All of Me” K. L. Kreig), a vas dvoje budite u glavnim ulogama.

Zajedničko gledanje pornića Samo jedno pitanje: zašto biste to radili odvojeno kad se možete zajedno napaliti? I odmah primijeniti neki pokret. 🙂 Memory igrica Ok, nemamo vremeplov, ali možemo vam predložiti cool igru. Vratite se u prošlost, na mjesto i vrijeme koje pamtite po odličnom seksu. A onda pokušajte osjetiti taj stari, tako dobar osjećaj iznova.

Kraj igre Instalirajte neku seksi aplikaciju koja će vam metodom slučajnog odabira bacati šašave prijedloge poput “Susjed vam zvoni u čudu…” Fore su toliko apsurdne i lude da istog trena otvaraju neke druge ideje za koje niste bili ni svjesni da ih imate.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt