Niko od mojih ne zna za mog momka jer je druge vjere – Ispovesti
Ispovesti

Niko od mojih ne zna za mog momka jer je druge vjere

U vezi sam sa momkom, koji je inače i moj komšija, a koji je od mene stariji 4 godine. Volimo se ono baš, baš… Niko od mojih ne zna za njega, jer on je druge nacionalnosti, hrvat je i mislim da bi mi moji roditelji zabranili da se zabavljam sa njim.

Živim na prvom spratu i na Valentinovo mi je moj momak došao pod prozor i donio buke od 101 ružu. “Luđak” umjesto da mi da cijeli buket vadio je jednu po jednu ružu i dodavao mi. Osjećala sam se kao u nekom ljubavnom filmu, kao u bajci, zaboravila sam na sve i u tom trenutku u sobu ulazi moj tata… kada je vidio o čemu se radi, prišao mi je, zgrabio sve ruže koje sam držala u naručju i izbacio ih kroz prozor.

Momka je otjerao kao neko pseto i rekao mu da se slučajno više nikada ne vrati inače neće da valja. Meni je zaprijetio da će da me istjera iz stana ako samo čuje da sam se vidjela sa njim. Ne znam čemu tolika mržnja :(… uništena sam, evo danima ništa niti jedem niti pijem…

BONUS:

10 razloga zašto se seksati tijekom mjesečnice

Mnoge od nas izbjegavaju seks onih dana u mjesecu, pokazuje istraživanje Flexa, tvrtke koja proizvodi menstrualne čašice. Osim toga, 47 posto ispitanica izjavilo je da tijekom mjesečnice izbjegava čak i prvi izlazak. Ako je to povezano s grčevima, otjecanjem i sličnim blagodatima – razumijem vas. Ali ako seks izbjegavate iz straha od crvenoga plimnog vala, molim vas, nastavite čitati.

Napaljeniji ste.

Biološki gledano, ženama bi trebalo biti najjednostavnije uzbuditi se dok ovuliraju (čitaj: dok ne krvare). No dr. Eduardo Hariton, ginekolog i stručnjak za pitanja plodnosti, tvrdi da su neke pripadnice ljepšeg spola utvrdile kako tijekom mjesečnice osjećaju pojačan seksualni apetit.

Orgazmi vam mogu postati snažniji.

Kad imate mjesečnicu, maternica natekne i pritisne završetke živaca u vagini, zbog čega ste osjetljiviji nego inače, tvrdi seksualna edukatorica Suzannah Weiss. Nekim ženama to povećava šanse za doživljavanje orgazma tijekom odnosa.

Ne treba vam lubrikant.

To je taj tjedan kad vaša odana bočica lubrikanta može ostati po strani. Menstrualna je krv gusta zbog endometrijskih stanica koje je čine konzistencijom nalik lubrikantu, objašnjava spisateljica Arielle Egozi.

Može olakšati bolne nuspojave.

Istraživanja pokazuju da vođenje ljubavi za mjesečnice može ublažiti grčeve i glavobolje. Naime, orgazam je poput prirodnog sredstva protiv bolova, a osim toga, može izazvati kontrakcije maternice, što može pospješiti ljuštenje sluznice, objasnila je seksualna terapeutkinja Donna Oriowo. Stoga, seksajte se kako biste ublažili menstrualne bolove i skratili trajanje mjesečnice.

Nakon toga jednostavno zračite.

“Osim ublažavanja bolova, endorfini i oksitocini (koji se luče tijekom seksualnog odnosa) smanjuju razinu stresa, što vas opušta baš kad vam je najpotrebnije”, tvrdi stručnjakinja za pitanja intime Stacey Herrera.

Dovraga, zaslužujete to!

Na kraju krajeva: nijedna žena ne treba se sramiti ili odreći seksa zbog nečeg što se potpuno prirodno odvija. Tih dana ništa – ali baš ništa – ne bi trebalo biti zabranjeno. Čak ni oralni seks. (Ne vjerujete? Pogledajte prvih 30 sekundi serije i uvjerite se.)

P. S. Važan podatak: i dalje morate koristiti kondom! I tijekom mjesečnice je moguće zatrudnjeti i “pokupiti” spolnu bolest

Krvavo dobri položaji
SPOONING Bit će vam udobno ležati na boku dok vas partner grli straga.

STOJEĆKE POD TUŠOM Ako vam nisu jasne dobre strane ovog položaja, ne znamo što vam JEST jasno.

STRAGA Stanite na sve četiri, između nogu postavite jastuk obložen ručnikom i pustite partneru da uđe u vas. Jer ovaj je položaj UVIJEK dobar.

Tri prava poteza za bolji seks u crvenoj zoni
MEKE ČAŠICE Ne želite puno planirati unaprijed, ali ni sliku s poprišta zločina nakon seksa? Flex Disc (flexfits.com) i Ziggy Cup (intimina.com) zadržat će krv poput menstrualne čašice i stvoriti barijeru između onoga što istječe iz vašeg tijela i onoga što ulazi (penis, prsti, igračke…).

TAMNI RUČNICI Ako je nešto danas jeftino, to su ručnici. Potrošite tih pedesetak kuna!

IZBJELJIVAČ Kada sve uneredite, nema boljeg od činjenice da postoje proiz¬vodi koji će sve srediti. “Krvne bjelančevine najbolje se uklanjaju hidrogen peroksidom ili izbjeljivačem koji štiti boje”, tvrdi Mary Gagliardi, stručnjakinja tvrtke Clorox. Jedno od toga nanesite na plahte prije nego što ih isperete hladnom vodom (topla fiksira mrlje) te ih operite onako kako to inače činite – i na konju ste.

DEČKI, AKO JOŠ NISTE PROBALI – TREBALI BISTE!
Jerah Milligan, zvijezda Netflixova showa “Astronomy Club” i jedan od voditelja podcasta “Black Men Can’t Jump [In Hollywood]” Ako je seks poput kolača, onda je onaj tijekom mjesečnice poput štrudle od višanja – iznim¬no vruć i ekstra vlažan. Čini vas izloženijima i osjetljivijima, a to vas dodatno povezuje s partnericom. Osim toga, postoji li bolji način da joj pokažete koliko vam je napeta od činjenice da vas nije briga što ima mjesečnicu? Bez obzira na sve?! Dečki, uzmite stvari u svoje ruke!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt