“Profesor matematike ostavio poruku svojoj ženi…” – Ispovesti
Ispovesti

“Profesor matematike ostavio poruku svojoj ženi…”

Profesor matematike ostavio poruku svojoj ženi:

“Draga ženo, Sigurno shvaćaš da su ti 54 godine, ja imam određene potrebe koje ti jednostavno više ne možeš kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti. Sa svake druge strane gledano naš brak je skladan, zadovoljan sam s tobom kao ženom i doista se iskreno nadam da te ova poruka neće previše povrijediti ili uzrujati. Nakon posla idem do motela sa svojom 24-godišnjom asistenticom, ali doći ću kući prije ponoći.
Tvoj muž.”

I baš u trenutku kad je prilazio recepciji motela, pogleda na mobitel ima li kakvih poruka. I bilo je, među njima i jedna od njegove žene koja mu je pisala:

“Dragi mužu, i ti imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove ja ću biti u drugom motelu sa 18 godišnjim konobarom iz obližnjeg bara, a budući da si genijalan matematičar sigurno ti neće biti teško za shvatiti da 18 u 54 ide puno više puta nego 54 u 24. Nemoj me čekati, tvoja žena.”

BONUS ISPOVEST:

Kao da me je STRUJA DRMALA! Osećala sam SVAKI NJEGOV CENTIMETAR kako ulazi u mene!

 

Prošlo je previše vremena. Trebali smo uzeti samo mesec dana pauze od vođenja ljubavi, kako bismo završili sve oko venčanja. Odvojeni jedno od drugog 30 dana da bi ta bračna noć bila posebna. Želela sam da budem sigurna da će čim budem zatvorila vrata hotela moj dragi biti na meni.

Želela sam da mi strgne haljinu, baci me na krevet i uzme moje telo za sebe. Moj Goran i ja želeli smo veliku porodicu, i bilo bi predivno da se vratim trudna sa medenog meseca. Naše venčanje trebalo je da bude u martu 2020. Tada je nažalost ceo svet pogodila pandemija i svi smo bili odvojeni. Nema venčanja, nema hotelske sobe, nema romantičnog vođenja ljubavi na medenom mesecu u malom italijanskom selu.

Imali smo nekoliko prljavih video ćaskanja, ali to nije ni blizu isto kao kad imam njegovu veliku kurčinu u svojoj napaljenoj pici, dok njegove ruke istiskuju život iz mojih malih grudi, štipa i gricka moje debele bradavice. Međutim sad kad su ograničenja počela da se ukidaju, naši prijatelji i porodice su dogovorili “svadbeni tuš” na plaži, svi naravno poštujući socijalno distanciranje.

Samo naši roditelji i neki od naših najbližih prijatelja. Sa roditeljima se ipak nisam osećala prijatno u bikiniju sa tangicom za koji sam znala da će se dragom svideti. Čvrsti žuti gornji deo, koji je bio gotovo proziran kad je bio mokar, podupirući moje grudi. Gotovo premali trougao tkanine koji nije mogao da sakrije urednu šumicu koju je voleo da češka pre nego što je zaronio da me liže.

Bila sam niska, seksi i zategnuta i volela sam da se pokazujem svojim muškarcem. Ipak sam ovaj put morala biti u prilično konzervativnom kupaćem koji mi je mama donela prošlog leta. Čini se da Goranu to nije učinilo razliku. Onog trenutka kada me je prvi put video, raskolačio je očima, zagrlio me i poljubio.

Njegova strast što je napokon bio u mojoj blizini nakon nekoliko meseci odsustva bila je očigledna kroz njegove kupaće gaće dok me držao uza se. Nisam želela da me pusti, ali morali smo da pozdravimo sve ostale. Proveli smo dan brčkajući se u vodi, povremeno kradući poljupce pre nego što su nas pronašli naši mnogo konzervativniji roditelji.

Bila sam mokra više od samog okeana. Svaki put kad me je mazio, pobrinuo se da osetim njegov penis. Goran je malo viši od mene, pa me je pritiskao kitom po leđima ili stomaku. Oboje smo želeli da pobegnemo i zaista prekršimo društveni poredak o distanciranju, ali sve oči bile su uprte u nas.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt