“Oprostio sam joj prevaru” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Oprostio sam joj prevaru”

Bacio sam kofer na pod i uleteo na krevet kod nje. Smestio sam se među njene noge, bez reči sam joj naglo svukao donji deo pidžame do kolena, a onda joj kolena skroz savio ka grudima tako da je ispred mene bila njena sočna pičkica i natrćeno dupe ispod malene bele tangice. Obema rukama sam joj držao butine prislonjene na grudi i počeo da joj palacam pičkicu preko gaćica, a onda sam uspeo da joj pomerim gaćice koje objektivno ništa nisu ni mogle da sakriju i počeo da joj palacam pičkicu i dupence gore-dole, ali vrlo vlažno i halapljivo.

Nije ništa rekla. Nije ni morala. Njeni uzdasi i u sekundi potpuno vlažna pičkica govorili su sve. A ja sam je palacao. Duboko što sam dublje mogao jezikom sam zalazio u obe rupice dok sam jednom rukom napipao fijoku na stočiću pored nje i ne prestajući da joj ližem pičkicu napipao i izvadio jednu od njenih igračaka. Šareni gumeni dildo sa dva kraja je zamenio moj jezik u njenoj pičkici.

Bio sam među njenim nogama, ljuibio sam je po butini i jebao jednim krajem gumenog dilda i uživao u svakom santimetru koji je nestajao u njoj u krupnom planu. Jebao sam je, ali ne polako, baš naprotiv. Vrlo brzo i u kratkim pokretima sam joj nabijao dildo u pičkicu. Svršila je bukvalno desetak sekundi kasnije. Nisam stajao. Izvadio sam joj dildo iz pičkice i pošao prema njoj.

Opkoračio sam je preko stomaka, podigao joj pidžamicu i otkrio sise (brus, naravno ,nije imala). Stavio sam joj kurac među sise i počeo da je jebem pridržavajući sise jednom rukom. Drugom sam joj ponudio natopjeni dildo iz pičkice da posisa. I da, sisala je vrlo napaljeno i vrlo željno gledajući me pravo u oči dok je jebem među sise. Izvadio sam joj dildo iz usta i popeo se još malo više, ubacio joj kurac u usta i počeo da je jebem odozgo.

Davila se, krkljala i balavila, ali nije odustajala. Primala ga je u usta svom silinom. Nakon toga sam uzeo ulje sa stočića pored, dobro namazao svoje dupe i jedan kraj dilda. Sišao sam sa nje i sao između njenih nogu i raširio svoje noge. Polako, ali sigurno sam ubacio nauljeni kraj dilda u svoje dupe, a ona se kao da mi čita misli nabila pičkicom na drugi kraj dilda.

Počela je da meša polako i da i meni i njoj lagano vadi i nabija dildo ritmično istovremeno mi drkajući nabrekli kurac. Gledali smo se pravo u oči i uživali u trenutku, pogotovo zato što je orgazam počeo da nam nailazi oboma u isto vreme.

Znali smo to. Mešali smo, gledali se pravo u oči, a ona mi je i dalje drkala kurac sada mnogo brže. Orgazmi su nam nailazili polako i dugo, a onda kada sam ja počeo da svršavam i prskam, počela je da svršava i ona polako se nabijajući na dildo uz glasne uzdahe. Izvukla je dildo iz pičkice, a zatim i iz mog dupeta, a onda mi polizala sočno kurac da pokupi sve. „Ovo moramo da snimimo“ rekla je uz osmeh

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt