“Oprostio sam joj prevaru” – Ispovesti
Ispovesti

“Oprostio sam joj prevaru”

“Imao sam djevojku 5 godina (sa prekidima), od srednje škole smo zajedno, mislio sam da bez nje neću moći ni dana da izdržim i da ćemo živit vječno.

Nakon dvije godine ostavila me i počela se zabavljati sa mojim dobrim drugom. Tih par mjeseci nisam ni jeo, ni pio, želio sam da umrem. Nakon par mjeseci pozvala me i ja sam joj sve oprostio. Nemogu bez nje. Sve je bilo super, planirali smo svadbu, a onda saznam da me prevarila drugom koji mi je trebao biti kum na svadbi.

Potpuno sam poludi, uzeo sam od oca pištolj i krenu do kuma.

U putu sam sreo njenu drugaricu koja je vidjela u kakvom sam stanju i zamolila me da joj ispričam šta mi je, jer sam bio potpuno blijed, krvavih očiju, živo zlo.

Kada sam joj ispričao rekla mi je da ne budem lud i da moja djevojka njena drugarica želi da se o njoj priča kao velikoj zavodnici i da joj je cilj da se ja i moj kum potučemo radi nje. Vratio sam se kući, smirio, a onda pozbao kuma da mi on sve ispriča, jer smo kao braća bili. Rekao mi je da je sigurno 10 puta je odbio koliko je u zadnjih par mjeseci navaljivala na njega, a da mi nije ništa rekao jer zna da je volim više nego sebe i da mu vjerovatno ne bih vjerovao.

Jenostavno ga je prije par dana nakon jedne žurke u piajnom stanju naganjala i da nije ni bio svjestan situacije. Molio mi je da mu oprosti. I jesam jer jedan je BRAT u žena je milion i jedna.”

BONUS ISPOVEST:

ŽELELA JE DA SVE SNIMIMO! Zatim ga je uzela i primala u usta svom silinom!

 

Već dugo smo zajedno i zbog svingerskog i poliamoričnog načina života promenili smo mnogo partnera. Mnogo partnera nam je i dalje dostupno.

Međutim, svoju Jelenu želim i dalje kao prvog dana, čak možda i više nego ranije.

Obožavam njene usne, osmeh, sise, dupence, pičkicu sočnu, savršeno mirišljavu i nežnu kožu, dugu kosu, njene tetovaže…znam svaki milimetar njenog tela, svaku krivinu, pa opet i dalje mi je nije dosta, i dalje bih je jebao i ne bih vadio kurac iz nje. Čak i kad sam sa drugom partnerkom vrlo često pomislim na nju kada svršavam.

Ona me loži, uvek i uvek je inspiracija, a najlepe je što sa njom mogu šta god hoću i koliko god hoću. Tog dana sam se vratio konačno s puta i to nakon 5 dana. Kako sam se približavao kući, bio sam sve uzbuđeniji. Kurac mi se nije spuštao dok sam razišljao o…pa, zaprvo ne znam o čemu sam više razmišljao, da li o njenoj pičkici, dupetu, stopalima…ne znam, ali znam da sam želeo da ih poručkam dobro. U vreme kada sam stigao već je prošla ponoć. Bio sam omalo razočaran, jer sam bio siguran da je uveliko zaspala. Kada sam ušao u stan sva svetla su bila pogašena.

Bacio sam pogled ka dnevnoj sobi, kuhinji…nije bila tu. Otišao sam ka spavaćoj sobi i tu sam video svetlucanje televizora. Jelena je bila u našem krevetu, ali budna. Ležala je na leđima, duboko zavaljena u jastuke i pušila elektronsku cigaretu dok je gledala tv. Imala je skroz pokupljenu kosu u dve punđice sa strane. Na sebi je imala bebi roze pidžamu iz dva dela sa malo kraćim gornjim delom. Nije bila pokrivena. Izgledala je tako nežno i nekako nevino u toj pidžamici. Kao devojčica neka iako joj je pidžama jedva držala ogromne sise na okupu. Kurac mi se ponovo digao i uhvatio sam sebe kako ga drkam polako preko pantalona. Pogledala me je zadivljeno „dobro veče ljubavi“ rekla je dok je povlaila dim. Ja sam, međutim, toliko bio napaljen, da nisam ni odgovorio.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt