“Komsinica mi slucajno zakacila auto” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Komsinica mi slucajno zakacila auto”

Kad je razgovor na sekund zamro, Ana ustade i uze mi čašu iz ruke. Marina je sela na ivicu fotelje u kojoj sam ja sedeo, meni između nogu. Išao sam polako rukama od struka, uz stomak, do grudi. Odvezao sam joj zubima haljinu. Ana je već stajala iza mene i bila duboko ispod moje košulje. Ruke su joj išle sve niže i niže. Milovao sam Marinin stomak i napredovao ka dole. Koža joj je bila meka, elastična. Anin jezik je bio negde gde je inače moj. Otkopčala je brus. Osećao sam njene bradavice na ramenu. Gurnuo sam ruku još malo niže i osetio dlačice.

Još malo niže je bilo lepljivo i vrelo. Marina se izvila ispred mene i haljina joj je skroz spala. Ostala je u crnim, tamnim čarapama sa podvezicama i crnoj providnoj tangi. Sela mi je u krilo i mešala, mada sam još bi u pantalonama, dok je skidala Ani suknju. Ukazalo se okruglo, jako, onako latino dupe u sivom hulahopu, bez gaćica ispod. Okrenula se.

Bila je čupava, dlačice uvrnute i pritisnute čarapama. Negde, u toj šumi je našla đanu i igrala se njom prstima. Gurnula je obe ruke u čarape i pocepala ih napred. Povukla je Marinu za ruke, opkoračila me, zubima otvorila kondom, navukla mi ga na kitu usnama, izvadila prste i navukla se. Vrelo! Prvo polako pa onda sve brže i sve dublje me uzimala u sebe. Pod mojim jezikom njene bradavice su bile velike, jake, tvrde… Marina je za to vreme u fotelji, sa nogama preko naslona drkala klitoris pampurom od vina koji je još bio na vadičepu.

Završio sam na podu. Marina je držala kitu u ruci i ljubila me po grudima, stomaku i sprovela ga gde treba. Bila je mirna dok je lizala Anu, koja je u raskoraku stajala naspram nje. Kad je Marina počela da se navlači, Ana se okrenula, napravila korak i bila tačno iznad moje glave. Brzo se spustila u čučanj i našla mi se all over my face. Marina je bila sve brža, a ja sve bliže. Gurnuo sam jezik u njeno čupavo visočanstvo, dokopao se klitorisa i nisam ga puštao dok mi nije stegla glavu butinama uživajući u vrhuncu. Ja sam već napunio kondom, negde duboko u Marini, a ona je i dalje bila na meni…

Dok sam ja pokušavao da skontam čime sam ovo zaslužio, Marina se trudila da probudi komšije stenjući i držeći Anu za kosu dok je ova bila duboko negde dole u njenom međunožju…

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt