“Komsinica mi slucajno zakacila auto” – Ispovesti
Ispovesti

“Komsinica mi slucajno zakacila auto”

Bilo je to otprilike pre mesec dana neko je zvonio na vrata. Otvorio sam i video komsinicu koja je se udala pre sest meseci ima 23god. Rekla mi je da je prilikom parkiranja zakacila moj auto. Sisli smo ja i ona i moja supruga da pogledamo i stvarno ogrebotina na kolima.

Dogovorili smo se da nadoknadi stetu kad bude mogla. Proslo je nekih 15 dana ja sam bio kuci, zena na poslu a dete u skoli, culo se zvono,otvorio sam vrata i video komsinicu rekla je,komsija donnela sam ti pare.

Pozvao sam je da udje. Bila je u trenerci i majici, na majici su se ocrtavale brad.vice. Ja sam na sebi imao bermude i maicu. Sedeli smo i pricali uz kaficu pogled mi je lutao ka njenim grudima, srce pocelo brze da lupa.

Pokusavao sam to da prikrijem prekrstajuci noge i primetio sam da je ona provalila o cemu se radi i sve cesce je bacala pogled ka mojim bermudama. Na kraju sam joj rekao ,izvini komsinice ne znam sta mi je. Nasmejala se i rekla mi i ja imam iste probleme samo kod mene se ne primecuje.

To me je ohrabrilo ustao sam i seo pored nje na trosed, pitao sam je mogu li da proverim tu njenu tvrdnju,rekla je da i blago rasirila noge. Osecao sam kako joj se telo trese od uzitka, naglo me je povukla i rekla zelim te. Obrnula se na trosedu i istr.ila se. Pocela je da se trese znao sam da ce ubrzo zavrsiti.

Obrisala se obukla, zapisala mi broj tel. I rekla dogovaramo se za dalje kad nam se ukaze prilika. Poljubila me nabrzaka i otisla.

BONUS ISPOVEST:

LUDELA JE OD TALASA ZADOVOLJSTVA! Sedela mi je u krilu i mešala, nabadala se i divljala na njemu!

 

Početak juna je vreme maturskih “balova”. Gomila nas po prvi put u odelima se gubila među do neprepoznavanja skockanim ortakinjama. Par sati loše muzike i par bezuspešnih pokušaja da se nađe neka raspoložena za…

Fajronat, 4:00. Odustajem od splavova i krećem kući. Taman kad sam zamislio kako će da me pogledaju onako obučenog kad se uvalim u GSP u pet, neko mi zatrubi ispred nosa. Marina za volanom “golfa”, Ana pored nje.

– Oćeš kući – rece Ana.

– Naravno da hoću.

Marina je vozila Anu gajbi, a mi smo živeli u istom kraju, pa što da ne. Primetio sam i ranije da su bile poprilično skockane, ali sada sam baš obratio pažnju, kolko se sa zadnjeg sedišta moglo videti. Marini je pojas bio između grudi, tako da su se, iako male, jako lepo isticale ispod tanke, duge, crne haljine. Dole crne cipelice sa dugom tankom štiklicom. Često je, na semaforima, češući nogu dugačkim crvenim noktima dizala haljinu visoko iznad kolena. Imala je lepe, jake butine. Ana je bila u dugoj, sivoj suknji koja se lepo oblikovala oko njenih malo punijih nogu i širokih kukova. Gore je imala samo siv fansi brus i nešto providno preko. Brzo smo bili kod Ane.

– Ajmo na piće – rekla je.- Sama sam.

Nisam znao zašto bih odbio. Peli smo se gore. Ispred mene Anina guza lagano šeta levo-desno, a ja počinjem da je skidam u mislima. Fina, mala gajba. Seo sam na trosed, Ana je iznela neko vino i ubrzo smo uživali uz neki noćni radio program ispijajući lagano piće i prepričavajući gluposti sa mature.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt