Gledala sam sestru kako pati – Ispovesti
Ispovesti

Gledala sam sestru kako pati

Moja starija sestra je rano ostala udovica. Živjela je preko 10 godina sama, nije željela da se viđe sa drugim muškarcima, voljela je svog muža i bila mu vjerna iako je on već davno otišao sa ovog svijeta.

Gledala sam je kako pati i u jednom trenutku mi je priznala da sve može da izdrži, ali da joj toliko treba muškarac, da naprosto zbog toga ludi. Navraćala sam je da sebi nađe nekoga, ali za to nije željela ni da čuje. Govorila sam joj da platimo nekom momku, ali ni to nije željela, boji se da se ne pročuje. Tada sam se dosjetila kako da pomognem mojoj sestri i sjetila sam se nekih scena iz filmova za odrasle, otišla sam u trgovinu ONIH igračkica da bih joj pomogla…

BONUS ISPOVEST:

Lagano i nežno GA JE LJUBILA! Onda sam se i ja dao na POSAO!

 

Tokom mog druženja sa Marijanom bilo je veoma lepih događanja. Radili smo u istoj firmi i bili smo veliki prijatelji. Učestvovali smo zajedno u nekim nagradnim igricama, onako iz zezanja i zadovoljstva. Uglavno bismo dobijali neke sitnije dobitke, a Marijana bi se svakom obradovala kao malo dete…

Nekoliko puta sam imao seks sa njom i svaki put bi me impresionirala svojim umećem. Naravno, krili smo to od ostalih.

Jednom prilikom otišao sam u kladionicu i uplatio dva tiketa. Bila je gužva, pa sam na brzinu ispunio tikete i predao. Nakon pola sata otišao sam do Marijane u kancelariju i pokazao joj ih. Ona ih je uzela u ruke i pogledala me iskolačenih očiju:

– Auuuu! Koja kombinacija! – začuđeno će ona.

Uzeo sam tikete i tek tada shvatio da sam u onoj žurbi pogrešio. Tamo gde je trebalo da bude siguran „kec” stavio sam „dvojku”. To ni u snu ne bih učinio… A tamo gde je bila moguća „dvojka” ja sam stavio „keca”.

Bio sam ljut na sebe jer nisam prekontrolisao tiket, a vreme za reklamaciju je isteklo. Marijana se smejala i kazala mi da ništa ne diram.

Došla je subota i desilo se čudo. Oni što za njih nikada ne bih dao pobedili su i bila je „dvojka”, a oni što je trebalo da izgube kod kuće dobili su i bio je „kec”. Dobitak je bio oko osam stotina eura. Odmah sam ushićen pozvao Marijanu. Ona je bila oduševljena:

– Idi u kladžu po lovu i dolazi kod mene. Sama sam… – rekla mi je.

Otišao sam u kladionicu i naplatio. Dao sam nekim drugarima za pivo i službenici za sok i čokoladu.

– Od ovoga se može kupiti par gajbi piva! Hvala! – vikao je jedan za mnom.

Ništa me nije zanimalo, samo sam želeo što pre da dođem do Marijane. Kad mi je otvorila vrata na sebi je imala samo majicu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt