Dolazim iz romske porodice – Ispovesti
Ispovesti

Dolazim iz romske porodice

Poticem iz romske porodice. Posto su moji malo zakasnili da me krste odlucili su da to urade u mojoj dvadeset i petoj godini.

Sve je super proslo krstenje, slavili smo u mahali, rucak, vecera dosta se popilo. U vecernjim casovima trazila sam moju kumu da je pitam nesto i usla sam u jednu sobu, a ona je ‘bila’ sa svojim muzem. Priblizila sam se, dopustili su da se zaigram sa njima. Bilo nam je fantastično sve dok moj otac nije ušao u sobu i sve pokvario.

BONUS ISPOVEST:

BIO SAM LUDAČKI NAPALJEN DOK JE SKIDALA SVE SA SEBE! Mešala je zavodljivo pribijena uz mene!

 

Moja najbolja drugarica Aleksandra, inače koju godinu starija od mene, i ja znamo se praktično čitav život. Do pre par meseci nikada se među nama nije desilo ništa, mada daleko od toga da nije bilo varnica. Na putu za more sedeli smo u busu jedno do drugog, spavala mi je u krilu mirno kraj potpuno ukrućenog kurca.
Stalno mi je pokazivala komade erotskog veša koje je kupovala za svog momka. Par puta se desilo, kad su njeni na putu, da u njemu prodefiluje kraj mene u vešu i da pita koji joj bolje stoji.

Čak smo par puta i spavali u istom krevetu, ona u donjem vešu i majici bez brusa uvek, a ja samo u vešu, naravno tesno zagrljeni. Prepričavali smo jedno drugom deoživljaje i fantazije….ložilo nas je to oboje, vidim sad, mada smo uvek to negirali i objašnjavali kako nema ničeg sem drugarstva.

Prošlog leta bio sam sam kući sam. Spremao sam klopu tog dana i pozvao je da mi pravi društvo. Dok je dolazila uhvatio je iznenadan letnji pljusak. Utrčala je sva mokra i tražila mi peškir i nešto da presvuče. Dao sam joj moju majicu koja joj je bila dva puta veća i taman je poslužila kao haljina. Međutim, dok sam ja tražio majicu, ona je skinula bukvalno sve sa sebe.

Da bukvalno sve. I brus i tangice iz kojih nije izlazila inače. Navodno je sve bilo natopljeno od kiše. Mirno je stajala skroz gola kraj mene i čekala majicu brišući kosu.

Prišao sam joj tako goloj. Dugo sam zadržao pogled na izvanrednim velikim grudima, ali i na glatko obrijanoj pičkici. Pogledi su nam se sreli i zadrzali kratko, a tek onda sam joj pružio majicu našta se ona samo nasmejala i zahvalila. Nema potrebe da objašnjavam kako mi je kurčina bila tako jako dignuta. Kao kamen je bila tvrda. U širokm šorcu koji sam imao na sebi izgledala je impresivno. Pošto je bilo leto i pretpolo, nisam nosio majicu. I sve to dalo je priči čudan ton.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt