Porodica je protiv mene – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Porodica je protiv mene

U jednom trenutku mi je razmakao guzove i počeo da liže čmar, molila sam ga da prestane ali jednostavno je nastavljao.

U sledećem trenutku sam osetila jezik na ulazu u moju pičkicu, što sam se više branila on je više navaljivao i lizao je halapljivo i gurao mi jezik u unutra. A onda sam osetila njegove prste duboko u sebi. Gurao ih je i vadio a meni je počelo da se dopada, navlažila sam se i prepustila.

Kada je video da se više ne branim pustio me je da siđem, i čim sam stala nogama na pod on me je dohvatio i savio preko stola. Nakon par sekundi sam osetila kako u mene ulazi ogromni tvrdi kurac i celu me ispunjava. Uživala sam sa potpunim strancem, i nisam osećala grižu savest. Jebao me baš kako volim od pozadi i žestoko.

A onda me okrenuo i popeo na sto, raširila sam noge a on je ponovo ušao i jebao me još silnije. Imala sam osećaj da se čujem na celom spratu, ali nisam marila, uživala sam i nisam želela da smanjim sebi to uživanje. Skinula sam mu košulju a on je meni skinuo majicu i brus, pa je spustio glavu među moje grudi i ljubio ih sa oduševljenjem.

Na jednom se odmakao od stola i seo u fotelju, drkao ga je i rekao „dođi“ . Sišla sam sa stola i sela mu u krilo okrenutih leđa, navukla sam se skroz do kraja. Dahtao je dok sam se navlačila na njega, zgrabio me je za grudi i masirao ih jednom rukom, a drugom mi je mazio klitoris, bilo je fenomenalno. Ubrzavala sam i usporavala ritam, onako kako je meni u tom trenutku odgovaralo.

A onda sam se okrenula ka njemu i ponovo sela.

Noge sam prebacila preko naslona za ruke a gornji deo tela mi je visio preko negovih ispruženih nogu. Držao me je za bokove i navlačio na kurac. Krv mi se sjurila u glavu i ludela sam od uzbuđenja. Bio je snažan, njegov čvrst stisak na mojim bokovima me je još više uzbudio, volim snažne muškarce.

Uhvatio me je za ruke i uspravio a potom me uhvatio za guzu, i tako zajedno samnom na kurcu je ustao i kleknuo na tepih. Spustio me je na leđa a ja sam podigla noge na njegova ramena, osećaj je sada bio još bolji. Njegov kurac je strugao unutrašnjost moje pice, dok su mu se prsti igrali mojim klitorisom. Jeza je prošla kroz moje telo i počela sam da svršvama kao luda i da se tresem.

Videla sam ga mutno i duplo kao da sam pijana. Vrisnula sam kratko i stavila ruke preko usta, nastavila sam da svršavam uz duboke uzdahe. A on je u poslednjem trenutku izvadio kurac iz mene i svršio mi po somaku i ribici. Bila sam pošteno pojebana. On je posle toga izašao na sat vremena, a ja sam ostala i završila posao.

Kada se vratio, platio je agencijsku cenu, a meni dao bakšiš još toliko. Oboje smo bili zadovoljni. Vozač je došao po mene, izneli smo materijal i ubacili u kombi. Dok smo se vozili ka firmi pitao je kakav je novi klijent? Rekla sam mu, klijent ko klijent, svi su isti.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt