Porodica je protiv mene – Ispovesti
Ispovesti

Porodica je protiv mene

Udata sam, imam 40 godina i nedavno sam saznala da sam trudna. Imam već dvoje odrasle dece i muža koji me ne podržavaju i tvrde da nam ova beba ne treba. Živimo u inostranstvu, imamo sve moguće uslove, izgrađene karijere, deca uskoro odlaze na studije i mislim da je bebica baš došla u pravo vreme. Jako me bole njihove reči, svi su protiv mene.

Muž me nagovara da abortiram, deca kažu da sam prestara za ovo. A ja toliko želim ovu bebu. Rodiću je, brinuću sama o njoj ako niko ne želi. Jedino što niko ne zna da ta beba nije od mog muža. Prošli sam mjesec s jednim muškarcem…

BONUS ISPOVEST:

PRSTIMA ME JE RAZMAKAO I LAGANO LIZAO RUPICU: U mene je ušla ogromna tvrda banana i celu me ispunila sokovima!

 

Radim kao čistačica za jednu privatnu agenciju, angažuju nas za čišćenje kuća, stanova kancelarija, lokala…

Posao je naporan, plata tu i tamo ali povremeno padne dobar bakšiš. Tog dana sam bila angažovana kod novog klijenta, kojem je trabala da se očisti mala kancelarija u tržnom centru. Firmin vozač me je dovezao do objekta i pomogao mi da unesem materijal.

Vrata kancelarije nam je otvorio fin gospodin, onako markantan, džentlmen, u 40-im godinama, lepo je izgledao. Rukovali smo se, imao je jak stisak, što je na mene ostavilo utisak dok je izgovarao svoje ime. Vozač je otišao svojim poslom a ja sam se presvukla u toaletu i počela da radim.

Krenula sam da skidam paučinu i primetila sam da me merka. Kancelarija je bila mala pa sam morala da ga pomeram, a on se naravno nije bunio. Opušteno smo pričali dok sam radila, ispitivao me je da li sam udata, imam li dece, gde živim i tako to. U međuvremenu sam se popela na merdevine i počela sa pranjem prozora.

Pitao me je da li se plašim da ostanem sama sa klijentom, jer ima raznih budala. Rekla sam da obično idu po dve ili više žena na objekat, ali s obzirom da je ovo mala kancelarija dovoljna je jedna žena. I dodala sam da on deluje kao fin gospodin i da se ne bojim da će me napasti. Nasmejao se i rekao, ma mi fini smo najopasniji.

Oboje smo se nasmejali na to, a ja sam se malo zanela pa su se merdevine zaljuljale.

Skočio je i uhvatio merdevine jednom rukom a drugom mene za nogu. Uplašila sam se na trenutak, ali pošto sam shvatila da nema opasnosti lepo sam mu se zahvalila. Ostao je da drži merdevine za svaki slučaj, i nastavio sa temom. Flertovao je otvoreno i shvatila sam da iako je gospodin i da ipak nije previše fin.

Stajala sam na merdevinama iznad njega i brisala prozor, a on je pohvalio moj izgled, shvatila sam da me merka, verovatno gleda moje dupe koje se svima dopada. Nije mi to smetalo, privlačna sam muškarcima i volim kada me gledaju. A onda, kao da nisam čula opet je ponovio „veoma ste zgodni“ a ruke je prebacio sa merdevina na moje noge.

Pokušala sam da se odbranim, nisam smela mnogo da se batrgam jer sam bila na merdevinama. Sagla sam se da skinem njegove ruke sa mojih nogu, a on mi je svukao helanke i gaćice u jednom potezu. Nisam mogla ništa, zgrabio me je za dupe sa obe ruke, mlatarala sam dupetom levo desno ne bi li me pustio ali nije pomagalo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt